Menu
Bloggeriet / Dagligdagen

Siden sidste

Hold nu op hvor har dette indlæg ligget længe. Det er over en måned gammelt og slet ikke blevet udgivet.

Men fra september til først i oktober var der dage med smukt vejr og det til trods for at det synes som evigheder siden jeg har set noget som helt til solen. Det er mere end gråt i gråt, og ikke mindst vådt.

Motorvejsbyggeriet er langt længere end på billedet her ovenfor og selv åkanderne er allerede væk i den lille sø, som jeg går forbi hverdag på min vej til og fra arbejde.

Oktober vr ikke helt uden vand. Faktisk fik vi mere end rigeligt og vores egen lille sø neden for hvor vi bor, gik i den grad over sine breder og lod den omkringliggende græsplæne under vand. Godt mine gummistøvler holder tæt, så jeg stadig kunne gå tørskoet derned.

[

Jeg nuder at være ude også selvom vejret ikke altid er smukt. Men så er det dejligt at kunne nyde smukke blomster indenfor.

Jeg ville ønske at jeg var mere flitting med hensyn til skriverriet her på siden, men det kniber virkelig med at skrive, der er så meget andet jeg har lyst til at lave, når jeg ikke er på job, at computeren sjældent kommer i brug.

Selv ikke på instagram er jeg flittig med at ligge op, men nøjes med at kikke på de få jeg følger.Facebook appen på min telefon har jeg slettet, da jeg ikke synes, at jeg vil bruge tid på at scrolle op og ned derinde. Jeg synes jeg brugte Facebook, som en slags tidsfordriv og der er bare andet jeg heller vil bruge tid på. Det er ikke fordi, jeg har slette min profil, bare lukket mig selv lidt ude derfra.

Jeg vil ikke love at jeg det kommende år bliver en flittigere skribent på siden her, for det har jeg lovet alt for mange gange og det har jeg jo ligesom ikke overholdt. Jeg ved ikke engang om der stadig er nogle der læse med her, men hvis der er sp siger jeg mange tak til dig der kommer forbi.

Ha’ en dejlig aften og husk at gå ud i udenfor og mærk vejret.

6 kommentar

 • Layoni
  28. november 2019 at 18:01

  Jeg er så en af dem der altid har læst med. Lige siden jeg fandt din blog, men jeg forstår dig så godt. Du giver meget af dig selv, og har gjort det i en del år, og omsider har du erkendt , at “NOK ER NOK” og du har vitterligt fået nok af næsten alle sociale medier, men hvor vil jeg dog savne denne side af dig, og især alle dine indlæg 🙂
  Masser af tanker fra Layoni 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. november 2019 at 06:45

   Godmorgen Layoni
   Hvor er jeg glad for at du stadig er med som læser, Layoni, det varmer mig meget. Du har ret i at de sociale medier er jeg blevet træt af, men bloggen bliver jeg aldrig træt af, den er jo mig – at jeg så ikke skriver så meget mere, det e jeg også ked af, men ordene flyder ikke helt så let og hverdagen er jo bare hverdag, uden dikkedare. Jeg er nået frem til at jeg nok aldrig kan slette dette bloggen heller ikke selv om jeg ikke selv er så flittig mere. Så jeg er her endnu.
   Ha’ en dejlig dag og nyd dit otium – som vist har varet en lille måned ikke?

   Reply
 • Karin
  29. november 2019 at 06:52

  Hvor er det bare hyggeligt du lige kigger forbi med et livstegn. ❤
  I går da jeg var på vej hjem fra job mærkede jeg i hele 5 minutter et lille hul deroppe på den ellers meget tildækket himmel, jeg var på motorvejen, og da jeg nåede mit første delmål, blev det blå dækket igen. Det er jo hele landet mere eller mindre der har været ramt, af et gråt og vådt efterår. Det har været med at finde hullerne, og i dag fortæller min vejrapp, at solen vil finde vej, det vil jeg benytte mig af, være ude, fra jeg får fri til mørket rammer, kan se solen går ned kl. 15.56 her hvor jeg bor.
  Jeg er nok også lidt fraværende, læselysten, strikkepindene, og ja, lyset udenfor, samvær med familie etc. trækker, og så er den ene dag, pludselig en ny, hvor der er nye indtryk.
  Ønsker dig og dine en dejlig weekend/første advent, og 1. dec.

  Reply
  • Catarina
   29. november 2019 at 14:28

   Jeg synes lige jeg ville prøve at skrive en smule. Jeg savner det jo, man jeg har bare ikke så mange ord som tidligere og hverdagen er jo bare hverdagen og en masse superlativer til et lille kort indlæg er jo heller ikke mig. 😉
   I dag har vi virkelig fået sol her på Fyn, det er simpelthen så skønt at kikke ud af vinduerne på kontoret og bare suge lyset ind. Nu er det snart weekend – om 5 minutter – og det bliver en trav ën af slagsen. I aften står den på julefrokost med kollegaerne. Og en fødselsdag i weekenden.
   Du ønskes også en dejlig weekend , med advent og hygge.

   Reply
 • Layoni
  29. november 2019 at 10:19

  Godmorgen Catarina 🙂
  Bare det, at du giver et lille pip fra dig engang imellem, det er dejligt, og dejligt du stadig har din blog 🙂
  Jeg har lige haft 3 ugers ferie, og fra lige netop i dag, da går jeg på efterløn, så det er en rar tanke, at min tid nu, er min helt alene 🙂
  Jeg får læst en del bøger, som bare har ligget, og ventet på mig 🙂
  Ønsker dig en dejlig dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. november 2019 at 14:29

   Air idag… hjertelig tillykke med din nye titel. Det bliver ikke mindre end fantastisk selv at kunne bestemme over døgnets 2 timer. Jeg under dig det SÅ meget. Du har ydet dit og nu er et tid til at nyde.
   Du ønskes en dejlig weekend.

   Reply

Skriv en kommentar