Menu
Bloggeriet

Sommertøj til bloggen

Bloggen har længe trængt til en opfriskning af udseendet og nu fik jeg endelig taget mig sammen til at få det gjort. Væk er det gamle og på med det nye, og meget mere tidssvarende.

Godt nok er der mange ligheder med det gamle udseende, da jeg i princippet var glad for den måde det var på. Men der er også kommet nye ting til, bl.a. de små bokse oven over indlæggene. De indeholder genveje til noget af det, som bloggen her er kendetegnet ved. Ikke alt, for så mange bokse kan jeg ikke få ind.

Jeg er ret vild med udtrykket og mener selv, at det fungere for alle jer som er så søde, at læse med her på siden og også søde til at kommentere. Der magler en smule, bl.a lidt oversættelser, men det skal nok komme.

Min kærkommen miniferie startede tidligt. Ja faktisk allerede lidt over 5, når lyset begynder at bryde frem, så er jeg klar. Jeg elsker at stå tydeligt op om foråret og sommeren. Jeg føler at jeg få så uendelig meget lavet og specielt på fridage, hvor jeg ikke behøver at holde øje med klokken.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Therese
  1. maj 2020 at 13:20

  Her er blevet rigtig fint 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. maj 2020 at 14:21

   Tak skal du have Therese 😀

   Reply
 • Celena
  1. maj 2020 at 15:25

  Good job! Nice to see you blogging again <3

  Reply
  • Catarina
   1. maj 2020 at 15:45

   Thanks a lot Celena. Yeah I.m trying to see if I can get into the mode again😊

   Reply
 • Karin
  2. maj 2020 at 09:09

  Hvor har du fået det fint. Det er så dejlig rolig. Måske var det præcis det der skal til, for du igen kan finde roen og glæden ved at blogge. Glæder mig allerede til du “pipper” igen.

  Reply
  • Catarina
   2. maj 2020 at 13:34

   Jeg er jo mest til dem rolige og ikke for meget hulrum hej – og da dette jo minder meget om det jeg havde før, bare med andre detaljer, så syne jeg det var noget jeg kunne “leve” med. Jeg følder at der måske jevnligt vil komme indlæg, fro på en eller anden måde savner jeg det og ero også en smule trist over at der mangler så mange, da det jo efterhånden er mere eller mindre 1 1/2 år siden jeg sådan bloggede mere jævnligt. Her tænker jeg på hverdage, ferier og specielle begivenheder, som nu ikke er “noteret” ned. 😀
   Så måske denne gang er ganen hvor jeg igen vender tilbage, sådan rigtigt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar