Menu
Familieliv

Søndag på matriklen

Søndagen startede som så mange andre dage, med at vi fik morgenkaffe på vores lille østvendte terrasse. I dag dog uden en ekstra trøje, som vi ellers har været nød til på andre morgener.

– Morgenkaffe på terrassen –

Derefter stod den, for mit vedkommende på lidt havearbejde. Jeg er jo den eneste der er mobil nok til at klare det, da Søren stadig magler at få fjeret de mage sting på underbenet. Søren er derimod super god til at sørge for kaffe, te og andre forfriskninger til havefolket, så energiniveauet opretholdes.

Nu er haven mere eller mindre fin igen, ja bare det, at få slået græsset og tage kanterne gør underværker. I den kommende uge, tager jeg lige et smut til den lokale planteskole, for at få lidt forskelligt til mine krukker på terrassen. De er en smule forsømt og trænger til lidt nyt indhold.

– Et smut i Billund –

Efter havearbejdet og lidt almindelig rengøring i huset, kørte jeg til Billund for at hente ældstemanden. Daniel var for 6 uger siden, så uheldig at brække kæben, da ham var hjemme og besøge sin mor. Han har skiftevis været hos sin mor i Billund, hos sine bedsteforældre på Als og hos os. Nu er ham tilbage hos os igen, men denne gang for et kort visit, i næste ugen skal han tilbage til Als. Denne gang for fejre sine bedsteforældres diamantbryllup. Efter fejringen går turen nok tilbage til København, hvor han bor, men det kommer an på, hvad lægerne på Odense Universitetshospital siger, det er nemlig der, han er blevet behandlet, da de efter sigende har den bedte behandling for kæbe skader.

Resten af søndagen skal bruges på hjemlig hygge, inden hjemmearbejdsdagen igen kalder i morgen.

Hvad har du fået din solskinssøndag til at få med?

6 kommentar

 • Therese
  3. maj 2020 at 17:39

  Vi har været en tur på legepladsen, og ellers nusset lidt rundt. Nu er det snart spisetid, og så tidligt i seng. Arbejdsdag i morgen – og efter så lang stilstand pga. Corona, GLÆDER jeg mig 🙂

  Rigtig god bedring til Søren, og god søndagsaften til dig!

  Reply
  • Catarina
   3. maj 2020 at 18:43

   Aiii, det lyder da som en rigtig dejlig søndag, men plads til både voksne og børn. Vi har selv lige spist og sidder nu og slår mave. 😉 Ja en arbejdsdag efter nedlukning må være dejligt, jeg har selv være på arbejde heletiden, så ikke nogen ekstra fridage til mig eller firmaet, men til gengæld arbejder jeg hjemmefra 3 dage om ugen og 2 dage på kontoret. 😊
   Du må have en dejlig aften og en god arbejdsdag i morgen. 😀

   Reply
 • Karin
  3. maj 2020 at 20:40

  Jeg har nusset rundt i formiddags, lyttet til en god bog, travet en dejlig tur, og hjulpet Thilde med at få et karlekammerskab hjem og placeret i stuen. Hun havde et vitrineskab før, men manglede et skab til spil, perler, malegrej, ja alt det kreative både til børnene og hende selv, hun var træt af det lå kasser under sengen.
  I morgen er der igen hjemmearbejdsdag. Krydser fingre for det er den sidste uge med fuld hjemmearbejde.
  God aften til jer begge to. Og god arbejdslyst i morgen

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2020 at 06:59

   Det lyder som en dejlig afslappet søndag, dog med lidt slæberi af et skab. Men dejligt at få ordnet småting, sådan at du nu er klar til at tage fat på endnu en arbejdsug. Ja, måske det er den sidste uge vi skal arbejde på denne måde. Men jeg tror også at det bliver op til de enkelte arbejdsgivere at vælge hvad de gør, i hvertfald i det private arbejdsmarkedet. 😊
   Du ønskes en dejlig uge med masser af sol, får friheden indfinder sig efter endt arbejde. 😉

   Reply
 • Layoni
  4. maj 2020 at 08:34

  Jeg passede barnebarnet på 18 måneder fra kl. 6.30 til 15, og fik dermed ikke lavet andet ☺ men det betyder nu bestemt heller ikke noget, for det huslige render ingen steder, men det gør barnebarnet, og Farmor her render med ☺vi gik en tur hen på havnefronten, for han skulle jo se når broen gik op, og se alle fritidslystfiskere, så det fik vi megen tid til at gå med. Lillemanden blev dog hurtigt træt, og Farmor her også, så der skal slappes max af i dag ☺
  Håber du har nydt din lille miniferie ☺ rigtig god mandag herfra det sønderjyske, Layoni

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2020 at 19:19

   Aii at passe børnebørnene er da noget så dejligt og virkelig en nydelse. Så kan jeg godt forstå at du ikke have energi til at lave andet resten af søndagen. Og du har helt ret, det huslige render ingen steder og kan silt laves andre dag. 😀
   Du må have en dejlig dag og nyd det dejlige vejr, som vi er velsignet med lige pr.

   Reply

Skriv en kommentar