Menu
Kolde & varme drikke

Dalgona Coffee – Koreansk kaffedrik

Eller Koreansk kaffedrik som den også kaldes. Smager skønt og giver mig også nattesøvn da den er lavet på koffeinfri instant kaffe. Jeg bruger dog ikke rørsukker som de fleste, men derimod Sukrin, da jeg synes, at der kommer for meget sukker i mange ting.

– Dalgona Coffee –

Min opskrift:
• 2 spsk. indtant kaffe
• 1 spsk. Sukrin, man kan sagtens bruge alm. sukker eller rørsukker
• 2 spsk. kogende vand

Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne blandes i en skål der er stor nok til at rumme en håndmikser (hvis man har tålmodighed, kan man sikkert også bruge et piskeris). Hele herligheden piskes til en tyk skum, det tager ca. et minutspeng med håndmikseren. Den færdige skum anbringes på toppen af et glas kold- eller var mælk. Jeg kan bedst lige den kold og med isterninger i, men måske til vinter vil en varm være sagen.

2 kommentar

 • Karin
  5. maj 2020 at 08:01

  Jeg er også vild med den, så let at lave, og nu i denne tid hvor der ikke er andet end meget få steder hvor vi kan få coffee to go, ja, kun de steder hvor det er et tryk på en knap, og ud af en maskine. Eller også er det hele fyldt med alm. sukker og lavet på sødmælk. Jeg er jo så besværlig.

  Jeg benytter også sukrin, den giver en lille sødme, ikke så “sukret” som rørsukker.

  Ønsker dig en dejlig solrig 5. maj

  Reply
  • Catarina
   5. maj 2020 at 19:06

   Ja, den er let at lave og så kan den noget…. lidt alle en hurtig dessert. Jeg kan så kun klare én, men så bliver den også nydt.
   Sukrin er en sindssyg opfindelse og jeg elsker at anvende i forskellige ting.
   Du ønskes en god aften og tak for din kommentar søde ven. 😀

   Reply

Skriv en kommentar