Menu
2020 Kristi Himmelfarts camping I Hillerød / Camping i Danmark

COVID-19 bad i campingvognen

I de allerfleste campingvogne af nyere dato, er der ud over et toilet, også mulighed for at bade. Nogle har varmt vand som kører på både gas og el, men i de fleste, er det en elbaseret varmtvandsbeholder som rummer 5 l spilvarmt vand, som når det bliver blandet med koldt, rækker rigeligt til to personer der tager bad. Det er sådan én har vi. Normalt tager vi bare et forfriskende dush – eller en kort skyller om du vil – når vi er på farten. Men her i denne miniferie og med tanke på Covid-19, valgte vi at tage vores bad i campingvognen, ikke at vi ikke kunne bruge de yderst fine badeforhold på Hillerød Camping, men fordi campingpladsen også opfordrede til at man så vidt muligt, brugt ens eget toilet og bad.

Vi har ikke et forhæng man trækker rundt om badet – jeg hader badeforhæng da de altid synes at ville klæbe ind til mig – nej vi har to låger, som foldes ud og skubbes for. En dør/låge for toiletter og én for døren til toilet- og baderummet. Det fungere fantastisk og vi synes det er vældigt praktisk. Det hele skal bare lige tørres af når den sidste af os har været i bad.

Det eneste jeg endnu ikke har prøvet er at vaske hår. Jeg er lidt bange for, at der måske ikke er varmt vand nok til at få både shampoo og balsam skyllet ud af mit lange hår, inden der ikke vi løber tør, for at stå der, og så kun have koldt vand tilbage, er skisma ikke så fedt. Måske jeg bare skal prøve en dag på den næste ferie, og hvis det går galt, kan jeg jo benytte pladsens bad. Det tro jeg jeg vil.

4 kommentar

 • Celena
  23. maj 2020 at 15:19

  So nice to be self sufficient like that! I am envious of your camper… I would love one!

  Reply
  • Catarina
   23. maj 2020 at 20:27

   That the grate thing about camping in a caravan and we just loves is. 😀

   Reply
 • Karin
  23. maj 2020 at 20:36

  Hvor er der sket en rivende udvikling med campingvogne, så mange muligheder. Jeg har jo kun erfaring fra 60´erne og primo 70´erne 😊
  Denne ferieform kunne jeg fint tænke mig, men alene, og med min lille Aygo – så må det blive en lejevogn/hytte. Da en luftmadras ikke lige er et must for min ryg, desværre. Skal være lidt et luksusmenneske 😉
  Håber dagen i dag har været en dejlig dag og ønsker dig/jer en dejlig aften.

  Reply
  • Catarina
   24. maj 2020 at 06:01

   Ja der er sket meget på den front og vores er slet ikke noget i forhold til så mage andre. Vores vogn er bare standard hvorimod mange andre er luksus vogne. Jeg tror jeg ville leje en hytte hvis jeg ikke havde en campingvogn eller det der kaldes mobilehome, som faktisk også er en slags hytte. Det kunne være det var noget for yngstepigen, børnebørnene og dig.?

   Reply

Skriv en kommentar