Menu
2020 Kristi Himmelfarts camping I Hillerød / Camping i Danmark

Ændring af planer

Nogle gang ændre vi planer når vi er på camping og det er netop det gode ved at campere. Vi kan flytte med kort varsel, eller blive længere hvis vi ønsker det. Det var hvad vi gjorde denne her gang.

Efter at Asbjørn og hans forældre var kørt hjem fredag aften, skulle Søren og have været ud et sted i Hillerød for at få lidt mad. Men som vi sad der og snakkede, mens blæsten tog til og med udsigt til regn, samt det faktum, at porten fra campingpladsen først ville åbne kl 8 næste morgen hvor vi alligevel skulle hjem……kan I se hvor jeg er på vej hen?

Vi besluttede at kører hjem! Hvorfor vente 14 timer når nu det alligevel ikke kunne blive udendørs spisning. Søren gik op for at afregne mens jeg klargjorde vognen indvendig til kørsel. Campingvognen kom på bilen og vi trillede ud fra campingpladsen kl. 18:30.

De par gange vi har været på Sjælland med campingvognen, har det altid været Søren der her kørt, selvom vi jo plejer at skiftes, så havde jeg endnu til gode at køre over Storbelt med campingvogn. Jeg kørte til Sjælland i det smukkeste vejr i torsdags ingen vind eller trafik. Søren kan endnu ikke skal kører så langt med benet så derfor kørte jeg også hjem til Fyn. Det var så et noget anderledes vejr at kører hjem i. Det regnede, det er ikke slemt, det har jeg prøver mange gange og selvom det blæste på Sjælland, så var det ikke noget i forhold til på broen. Vinden stod lige ind på. Det ruskede lidt i vognen og jeg havde også en fastere greb om rettet, men jeg bestod min ilddåb måde blæst og regn højt oppe over vandet. Så nu kan jeg vist klare ALT! Kald mig bare Superwoman.

Vi ankom hjemme i øsende regn hen af 21:30, vi parkerede vognen og skyndte os ind.

Vogne kunne vi tømme næste dag.

Det var en kort, men rigtig dejligt campingtur til Sjælland og nu er vores udlængsel, for en længere tur bare blevet endnu større. Det bliver dog først når sommerferien skyde i gang, at vi kommer afsted, da vi har for meget andet vil skal indtil da.

6 kommentar

  • Karin
    24. maj 2020 at 06:29

    Det er pudsigt. Havde det lidt på fornemmelsen, men tænkte så måske var jeg på gale veje. Det der fik mig på gale veje, var denne udlængsel langt de fleste går rundt med i kroppen, og det der så talte for at i var taget hjemover, var vejret.
    De planer jeg havde for i dag er også blevet ændret grundet vejret. Heldigvis kan jeg godt sadle om, også uden stress, og nyder nu det allerede blev taget hånd om det i går.
    Spændende om det bliver okay med en tur længere væk end grænsen når sommerferien rammer.
    Ønsker dig en dejlig søndag

    Reply
    • Catarina
      24. maj 2020 at 07:15

      Ha ha, ja nogle gange ønsker vi ens. 😀 Den lille familie skulle til noget familie tamtam, og da vi alligevel ikke skulle blive længere, så kunne vi lige så godt smutte.
      Jeg er sikker på at både Tyskland og andre kande åbner op for at vi kan kører syd over, måske DK ikke åbner op for andre, men det synes jeg vil være mærkeligt. 😀
      Du ønskes også en dejlig søndag 😊

      Reply
  • Madame
    24. maj 2020 at 07:51

    Det må være skønt med en campingtur. Da vores søn var barn, var vi mange gange på camping. Camping er også et af mine bedste barndomsminder.

    Reply
    • Catarina
      24. maj 2020 at 08:50

      Vi har altid camperet ned tegnene og elsker det stadig 😊 Tak for din kommentar 😊
      Jeg villle egentlig også skrive kommenterer over hos dig, men da man skal logge ind for at gøre det, så bliver det desværre ikke fra mig du får en kommentar. Jeg logger aldrig ind for sådan noget.

      Reply
  • Celena
    24. maj 2020 at 14:47

    Yes, I will call you Super Woman 😉 It is nice to have that flexibility! Happy Sunday xox

    Reply
    • Catarina
      25. maj 2020 at 07:21

      Gigi Thanks 😀 it sure is nice to decide what and where we would like to be😊

      Reply

Skriv en kommentar