Menu
Camping

På græs

I går søndag have vi en af de der dejlige afslappende søndage, hvor vi gik og nussede rundt. Vi fik de sidste småting på plads i campingvognen hvorefter den blev kørt ud på græs, der hvor vi har den opbevaret. Den kommer ikke på tur før end når sommerferierne skydes i gang.

Efterfølgende fik vi handlet ind til den kommende uge, samt kikket ind hos den lokale campingforhandlere, vi manglede lige et par småting, deriblandt en bundprop til køkkenvasken. Den er på en eller anden måde forsvundet og det er altså ikke det samme, at vaske op med en klud som prop, vander siver jo stille og roligt ud og der skal efterfyldes.

Så søndag var søndag når den er bedst.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin
  25. maj 2020 at 06:13

  Der er altså udstyr vi ikke kan undvære, trods god fantasi for erstatning.
  Ved ikke hvor meget regn der kom hos dig/jer i går, Det var ikke små byger vi fik, men mere store skyld. Den mængde der krævede gummirøser, og ja, regnsæt, så det var begrænset hvad udelivet kunne byde på.
  Det bliver spændende hvad sommerferien kan krydres med, tror vi hver især må væbne os med tålmodighed, og acceptere diverse regeringers beslutninger, og agere herefter. Vigtigst af alt, vise hensyn og selv tage vore forholdsregler, præcis som vi har gjort indtil nu.

  Reply
  • Catarina
   25. maj 2020 at 07:23

   Vi fik mindre vand i går end i lørdags og det var bare regn og ikke øsende regn 😉
   Ja, det bliver spændende og jeg er stadig glad for at jeg har mit eget sommerhus og ikke skal lege eller andet. Vi kan “næsten” tage hen hvor vi vil. Men ja, det bliver spændende hvor vi havner. 😀
   Hvad er dine planer for sommerferien?

   Reply
   • Karin
    26. maj 2020 at 06:20

    Det er pudsig med det regn. Her var der tørvejr lørdag, dog med blæst og knap så varmt.
    Min sommer bliver en stille og rolig en af slagsen. Thilde og jeg har planer om at tage til Djursland på camping, hvis det er muligt at leje sig ind, og ja, lidt af vandlandsmiljøet må benyttes.
    Jeg er lidt ramt af den nye ferielov og ledighed fra 2019, der er ikke så meget ferie at gøre godt med, Det jeg for suppleret med økonomisk er alt for lidt. Så jeg har lidt afspadsering og en smule feriepenge der kan dække ca. 2 uger.
    Jeg venter til vi trykt og sikkert kan rejse ud igen.

    Reply
    • Catarina
     26. maj 2020 at 14:59

     Air det bliver da dejligt at tilbringe sommerferen med guldklumperne ogyngstepigen. Mon ikke I nok skal finde noget derude og ja, så skal det hele jo besøges. 😀

     Reply
 • Celena
  25. maj 2020 at 13:16

  Good for you! I love those kind of days 🙂 xox

  Reply
  • Catarina
   25. maj 2020 at 17:03

   They are the best 😊

   Reply

Skriv en kommentar