Menu
Skallebølle 2004-2021

Der er fart på..

Vores 3 redekasser, blev ikke alle beboet som det eller så ud til for en månedstid siden. Dengang havde alle kasserne besøg og ved alle kom der fugle med reddemateriale. De 2 af dem har nu ikke haft nævneværdigt besøg i over 2 uger, så der er nok ingen æg eller for den sags skyld unger.
Til gengæld er der i den grad aktivitet ved den sidste kasse. Blåmejsekassen.

Blåmejsens unger er klækket og forældrene har travlt med at fodre og “muge ud”. De kører utrættelig på, fra solopgang til solnedgang. De flyver ind i kassen og 2 sekunder efter, er de atter på vingerne. Jeg skal virkelig være hurtig på aftrækkeren, hvis jeg skal have få nogle brugbare billeder, af de små hurtigflyvende fugle.

Nu er jeg vildt spændt på hvornår ungerne flyver fra redden. Normalt tager det dem 17-19 dage at blive flyvefærdige, så hvis jeg kan huske rigtigt for hvornår jeg første gang hørte småpipperi, så bliver det vist til pinse eller lige efter at ungerne er klar.

Så må jeg jo se, om det er en dag hvor jeg er klar med kameraet og ikke mindst har tid.

Hvis du spørger mig, ja så må det godt blive i pinsen 😊 så skal jeg nok være klar med kameraet og min tålmodighed.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Celena
  26. maj 2020 at 13:47

  So fun to have to much action in your backyard! xox

  Reply
  • Catarina
   26. maj 2020 at 16:51

   Is rely fun to se Them flyingeniør in an out tusinde og times udringede the dag 😉

   Reply
 • Karin
  26. maj 2020 at 14:58

  Hvor skønt at få sådan en oplevelse med, nu du har fået så lækre redekasser hængt op, krydser fingre for du når at bemærke de små fugleunger bliver flyveklar og du så lige har kameraet indenfor rækkevidde.
  Det blev ikke i år jeg fik fuglekasser, måske når jeg det så til næste år.

  Reply
  • Catarina
   26. maj 2020 at 13:32

   Jeg hygger mig helt vildt at at kikke på den, man falder helt ned i det lave gear, selvom de super frem og tilbage.
   Du kan jo ønske dig et hus eller to i fødselsdagsgave/julegave 😀

   Reply
   • Karin
    26. maj 2020 at 20:41

    Super ide, tak for tippet 😉

    Reply
    • Catarina
     27. maj 2020 at 17:44

     Så lidt 😊

     Reply

Skriv en kommentar