Menu
Bloggeriet

30 på 30

Så skete det! Jeg sidder nu her til morgen klapper mig selv på skulderen. Jeg har har gennemført min egen lille udfordring, med et blogindlæg pr. dag i 30 dage.

Jeg gjorde det!

Jeg gjorde det, selvom jeg må indrømme, at jeg et par gange var nervøs for, at jeg ikke ville klare mig igennem alle 30 dage. Det er jo ikke fordi det hårdt at blogge, men det er svært at får gang i de små grå og rent faktisk tage sig tid til, at sætte sig ned og skrive. Derfor gav det også god mening for mig, at jeg fik skrevet om dette års tur til Thailand. Jeg er ovenud begejstret og føler virkelig, at de 30 dage er en ekstra motivation for at fortsætte og blive endnu mere aktiv her på Catarina.dk, sådan at der ikke komme de lange pauser, der resultere i, at jeg ikke får skrevet om stort og småt. Det er jo rent faktisk det, jeg selv rigtig godt kan lide at læse om, når jeg bevæger mig rundt i blogland. Hverdagens små og stor begivenheder, ferieoplevelser og alt det indimellem. Tusinde tak til alle jer, der læser med. Det betyder virkelig meget for mig at se, at nogen synes at det jeg skriver om er interessant nok til at give et lille like i form af et tryk på det lille hjerte under hvert indlæg eller giver jer til til at skrive en lille kommentar. Tak ❤️

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Karin
  27. maj 2020 at 06:48

  Så godt du kom i mål. 💪👏 Selvfølgelig var det hårdt i begyndelsen, nu er det kommet ind under “huden” igen, og fornøjelsen ved at dele og læse med er så skønt.
  Dejligt du havde ferien liggende i skuffen, det var jo hele 3 ugers oplevelser der skulle koges ned til nogle af dine 30 indlæg.
  Hjertelig tillykke med 30/30. 🎈🎈

  Reply
  • Catarina
   27. maj 2020 at 17:46

   Ja, det lykkedes og det er jeg meget glad for 😊 og også det at jeg fik nedfældet vores ferie.

   Det er netop det med at blogindlæg ind under hunde, altså tænke på indlæg igennem dagen og få nedfældet det. 😊

   Reply
 • Liselotte Weller
  28. maj 2020 at 10:37

  Dejligt, at du også finder glæden ved at skrive på bloggen igen 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. maj 2020 at 17:02

   Ja, det er dejligt og faktisk så nyder jeg det at dele igen. Jeg havde det lidt stramt med det på et tidspunkt. 😉

   Reply
 • Kirsten / Kimics dagbog
  29. maj 2020 at 00:27

  Det er så sejt, at du kom i mål med at blogge 30 dage i streg. Jeg har faktisk glædet mig til at læse dine indlæg hver dag, og været spændt på, hvad du mon fandt på at skrive om. Jeg har tænkt på at give mig selv den samme udfordring, jeg tvivler dog på at jeg kan finde så meget at blogge om, men det er i hvert fald hyggeligt du er tilbage for fuld skrue.

  Reply
  • Catarina
   29. maj 2020 at 07:10

   Hej Kirsten
   Aiii hvor er jeg glad for at hører at du har glædet dig til mine indlæg. Dog synes jeg selv at et par af dem er en smule tynde, men ja, jeg er selv lidt overrasket over jeg kom i mål og fik drejet min hjerne ind på at skrive igen.
   Tak for din kommentar og ha en dejlig solskinsfredag. 😀

   Reply
 • Helle Frederiksen
  1. juni 2020 at 10:35

  Har altid nydt at læse om de små hverdags ting så dejligt du er tilbage men jeg nyder også at du deler ud af jeres ferieoplevelser. De giver mig inspiration. 😎

  Reply
  • Catarina
   1. juni 2020 at 15:02

   Hej Helle
   Det er jo de små hverdagsting der er flest af, men de er heller ikke altid lige interessante, heller ikke at skrive om. Jeg er selv glad for at jeg har fundet skrivelysten igen. Det er egentlig ret hyggeligt.
   Jeg er glad for at jeg kan være til lidt inspiration 😊
   Tak for din kommentar og ha` en god 2. Pinsedag. 😊

   Reply

Skriv en kommentar