Menu
2020 Kristi Himmelfarts camping I Hillerød / Camping i Danmark

En campingdag i Asbjørns tegn

Sikke en vidunderlig dag vi har haft i dag. Asbjørn og hans far kom op til os på campingpladsen omkring kl. 10:30 og det første vi gjorde, var at smutte forbi legepladsen, for at udforske alle legeredskaberne.

Ikke længe efter, kom svigerdatteren, som pt. læser til eksamen så hun kan blive statsautoriseret revisor. Hun havde dog ikke så meget lyst til at læse i dag, så derfor kom hun også Hillerød. Ret hurtigt blev forældrene enige om, at de ville ind til byen og hygge med en frokost, bare de to, samt shoppe lidt.

Det gjorde bestem ikke os noget, for på den måde fik vi lov til at hygge os med Asbjørn helt selv. Efter frokost, og endnu en tur på legepladsen, var det tid til en lille middagslur. Det blev ikke til mere en 1 time og 15 minutter, så var Asbjørn klar til leg igen, og det viste han klart og tydeligt da han satte sig op i barnevognen da han vågnede, for han pegede i retning af legepladsen med det største charme smil han kunne frembringe. Så endnu engang gik vi ned på legepladsen.

Han fik prøvet det hele, både sandkasserne, gyngen og trampolinerne, ligesom han fik set HELE campingpladsen, hils på en masse hunde og kikket ind i mange fortelt, samt delt en københavnerstang med mig.

Da forældrene ankom sidst på eftermiddagen, var Asbjørn ved at blive træt og derfor blev det kun til en sidste kort tur legepladsen inden de kørte hjem. De små Asbjørn-ben har fået gået rigtig meget i dag, så ham sover sikke godt i nat.

Vi vil meget gerne låne Asbjørn igen, for det var nu så hyggeligt igen at have et barn på en campingplads.

Hillerød Camping er virkelig en meget børnevenlig campingplads også for så små børn som Asbjørn.

8 kommentar

 • Karin
  23. maj 2020 at 05:56

  Åh så vidunderligt at få besøg, og ja være alene sammen med ham. Så meget udeliv, leg, bevægelse og ikke mindst udforske evnerne. Alt nyt skulle undersøges og afprøves.
  Måske bliver området hvor Asbjørn bor undersøgt for børnevenlige campingpladser, så i kan få flere alene timer i selskab med Asbjørn, måske holder i ved Hillerød. Forældrene har brug for kæreste tid.
  Efter sådan en dag så er vi “gamle” også godt brugte. Det plejer jeg at være. 😊
  God lørdag/weekend.

  Reply
  • Catarina
   23. maj 2020 at 13:38

   Det var så dejligt og vi nød han selskab, nysgerrighed og hjertelige omgang. Det bliver måske ikke lige i nærheden, men måske andre steder på Sjælland, hvor de så også har hytter sådan at vi alle kan være der i flere dage. 😊

   Reply
 • Layoni
  23. maj 2020 at 11:02

  Herlig knægt og dejlige billeder ☺ det er så dejligt med børnebørn. De liver ens dag så meget op, og ens eget indre legebarn kommer frem. I hvert fald hos mig. Elsker at lege, spille fodbold og spille spil ☺ men må nok erkende, at det også er hårdt. Man er jo på konstant, og efter en lang dag, så er jeg den der ser dyner allerede tidlig på aftenen ☺
  God weekend ☺

  Reply
  • Catarina
   23. maj 2020 at 20:19

   Det er så dejligt at tilbringe tid med den lille purk og der er gang i den, men endnu kan jeg godt følge med, så helt udkørt er jeg ikke efter sådan en dag. 😊
   Du ønskes en god weekend og tak for din kommentar 🙂

   Reply
 • Fabienne Le Dorze
  23. maj 2020 at 13:12

  Hello Cat , it’s a shame I can’t read Danish 😕. Anyway your grandson is gorgeous 💖🥰. How old is he now? What’s his name? I hope you are well & your family too xoxo Take care 💖😘 Bisous

  Reply
  • Catarina
   23. maj 2020 at 20:25

   Hi Fabienne
   I could of course write in English, but then I think my danish readers would br disappointing😉 Yea Asbjørn (Asbjørn) is adorable. He is almost 1 1/2 year old.
   My family and I are all well. And we are looking forward to hopefully spend our summer holiday in France.
   Thanks for your comment Fabienne and all my greeting to you and your family 😘

   Reply
 • Celena
  23. maj 2020 at 15:17

  How nice to see him again! He is so big now! Happy camping <3

  Reply
  • Catarina
   23. maj 2020 at 20:26

   Yes he I rely grown and now hi is also “talking” a lot. We can rely see the change in the two months thane we haven’t seen him. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar