Menu
Camping i Europa / Campingferie 2020

Videre mod det sydvestlige Frankrig

Nu have vi egentlig set nok og besluttede os for at køre videre sydover. Det vi til gengæld ikke havde fået nok af var, Frankrig og ikke mindst afslapningen. Det var som om, at som årene går, så har vi mere og mere brug for at lave mindre og mindre når vi er på ferie.

En stille og overskyet morgen, satte vi campingvognen på krogen og trillede ud af campingpladsen og Andelot-Blancheville.

Campingvognen på krogen og vi er klar
Farvel til Andelot-Blancheville

Vejret var meget skiftende, men mest gråt og overskyet, og jo nærmere vi kom for vores næste destination, desto mere blå himmel kunne vi se. Da vi sidst på eftermiddagen trillede in i Cahors var det til høj blå himmel.

Selvom vi efterhånden har været i Cahors flere gange, så er det stadig en stor glæde at trille ind af den lange bumpede vej ved som fører ned til Camping Rivière De Cabessut, som er den campingplads der ligger ved selve byen Cahors.

Vi fik den parcel vi gerne ville prøve i år og sat vognen op, sådan at de store træer også ville give skygge, de dage hvor solen står højt på himmelen. Pladsen ligger åbent ud til et stort græsarial og er ikke indhegnet af hække, så en dejlig luftig parcel.

4 kommentar

  • Kirsten / Helt ude Vestpå
    11. januar 2021 at 00:22

    Uha, jeg er lagt bagud med at kommentere hos dig, men jeg har skam læst med hele vejen.
    Hyggeligt at høre om jeres ferie i Frankrig, og der er nu ikke noget som at vende tilbage til en plads man er glad for. Vi har ligget på campingpladsen i Eguisheim i Alsace flere gange, da vi kørte med campingvogn, så jeg tror jeg kender følelsen som du beskriver.

    Jeg glæder mig til at høre mere om jeres bedrifter i skønne Frankrig.

    Reply
    • Catarina
      11. januar 2021 at 17:09

      Ha ha, ja sådan kan det gå og du behøver sam ikke kommentere, det skal man kun gøre når man lige følger for det og ikke af pligt. Jeg er bare glad for at du sidder læse med Kirsten. 😀
      Der er bare nogle passer/byer osv. som siger én mere end andre og denne er en af dem vi glade for. 😊
      Der skal nok komme flere og også fra vores Thailandstur i 2019 – men ført sommerferien 😉

      Reply
  • Karin
    13. januar 2021 at 07:34

    Hvor er det dejligt at det er muligt at “flytte” når lysten er der. Det var jo ikke rigtig muligt her i DK her i 2020, trods regnen og de lave temp. fyldte juli mdr.
    Det er dejligt du finder tid til beretningerne fra de “manglende” ferie i din “dagbog”, og skønt du deler.

    Reply
    • Catarina
      13. januar 2021 at 07:47

      Ja, det er noget af det vi også holder meget af ved camping, at vi bare kan flytte når vi har lyst og aldrig behøver at bestille på forhånd. 😀 Ja, jeg vil jo gerne have t disse beretninger også kommer på bloggen, så det er bare med at komme i gang, og u det er vinter, så kan jeg jo skilt bruge arterne på det 😀

      Reply

Skriv en kommentar