Menu
Camping i Europa / Campingferie 2021

Marked og hygge

I går lørdag var der markedsdag i Cahors og da vi altid synes det er hyggeligt at gå runde på sådan et marked – altså hvis det ikke er sådan at man går som sild i en tønde – så tog vi derop. Der var nu også lidt vi ville kikke efter – eller det var nu mere mig, for jeg tænkte på at jeg godt kunne bruge en mindre taske, som var sådan lidt blød i det, men som kunne rumme mere end den taske jeg har med her på ferien. Der var jo det med den pung som smuttede ud af tasken da jeg bøjede mig ned…
Det kan du læse om her under, hvis du ikke allerede har læst det.

Der var en del mennesker, men slet ikke overfyldt og vi hyggede os med at liste rundt og se på de mange boder der falbød deres varer og ikke mindst de mange handlende. Det er altid sjovt at se hvordan der bliver handlet frem og tilbage og vare bliver puttet i poser og skifter hænder.

Da vi havde set nok, gik også ind i Cahors katedralen, både fordi den er dejlig sval, men også fordi den er ret så smuk.

Nu meldte sulten sig og vi besluttede at sætte os hos ved en restutant, som udelukkende laver madtærter. Vi har været der før og fik en ualmindelig dejlig tærte med kylling og citron. Den havde de ikke i går, men i stedet faldt valget på kylling og løg. Ud over selve tærten, følger der også altid et lille glas gazpacho med, lidt salat og lidt couscous med. Lækker frokost.

Da eftermiddagen begyndte at gå over i aften og vi havde set Vingegaard forsvare 2. pladsen i Touren, smuttede vi ned på campingpladsens restaurant og fik lidt læskende, samt lidt mad.

Endnu en dejlig feriedag sluttede med to trætte danskere i køjen, med hver deres bog. 🙂

4 kommentar

 • Karin
  21. juli 2021 at 08:53

  Det er total afslapning. Ferieliv der har fundet nydelse, ro mm. Sådan en lørdag midt i juli er guld værd.

  Reply
  • Catarina
   20. august 2021 at 19:16

   Vi glæder os allerede til næste år, som så nok ikke går til Frankrig (men det har vi jo sagt før) 😀

   Reply
 • Celena
  17. august 2021 at 14:07

  So cosy!! Hope you had a safe return home <3

  Reply
  • Catarina
   20. august 2021 at 19:17

   Thanks, we had a Wonderfull return to Odense 😀

   Reply

Skriv en kommentar