Menu
Camping i Europa / Campingferie 2021

De sidste dage

De sidde dage af ferie blev nydt ekstra meget – eller faktisk ikke ekstra meget, for alle dage bliver nydt i fulde drag. Vi opdage et par nye restauranter og spiste os mætte i lækker fransk mad og små hyggelige desserter.

Et par tasker

Da vi tidligere havde været inde på Cahors markede, heade jeg sådan lidt på afstand set en lille gul taske, som jeg synes – på afstand – var ret så skøn. Så da det blev onsdag, var jeg tidligt ude på min cykel og cyklede ind i markedet (der er markere i Cahors onsdag og lørdag), for at se om jeg skulle være heldig at boden og taske var der. Jeg var heldig!

Ikke nok med at der næsten igen mennesker var på markedet, som også ses på billederne her ovenfor, så var var jeg så heldig at få begge tasker til uhyre billige penge.

Dejligt med at et par mindre og pæne tasker, som ikke optager for meget plan, når de ikke bruges 😀


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

4

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar