Menu
Camping i Europa / Campingferie 2021

De sidste dage

De sidde dage af ferie blev nydt ekstra meget – eller faktisk ikke ekstra meget, for alle dage bliver nydt i fulde drag. Vi opdage et par nye restauranter og spiste os mætte i lækker fransk mad og små hyggelige desserter.

Et par tasker

Da vi tidligere havde været inde på Cahors markede, heade jeg sådan lidt på afstand set en lille gul taske, som jeg synes – på afstand – var ret så skøn. Så da det blev onsdag, var jeg tidligt ude på min cykel og cyklede ind i markedet (der er markere i Cahors onsdag og lørdag), for at se om jeg skulle være heldig at boden og taske var der. Jeg var heldig!

Ikke nok med at der næsten igen mennesker var på markedet, som også ses på billederne her ovenfor, så var var jeg så heldig at få begge tasker til uhyre billige penge.

Dejligt med at et par mindre og pæne tasker, som ikke optager for meget plan, når de ikke bruges 😀

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  26. december 2021 at 08:01

  Altid dejligt når nye skønne kulinariske steder dukker op, de er gemt, til næste gang turen går til Cahors området.
  Altid lækkert at have en taske til enhver lejlighed 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:38

   Ja, det var en skøn tur og de tasker er var så skønne – den gule er desværre knækket i remmen, så de var nok lige den tand for billige 😉

   Reply

Skriv en kommentar