Menu
Hua Hin 2021-2022

Masser af hygge

På det hotel vi bor på, har de Happy Hour mellem 16-18, hvor man får to driks når for én drinks pris. Vi er ret vilde med de cocktails de har som er alkoholfrie, da de er dejlige forfriskende. Vi har dog fået en enkelt med alkohol, men ellers er det de alkoholfrie vi får. Vi mødes som regel der ved 16 tiden og får et par stykker inden vi smutter ud i byen får at spise.

Et par af aftenerne har vi også været igennem det store natmarked, hvor det er tydeligt, at der ikke er mange turister i byen. Normalt går man som “sild i en tønde”, men sådan er det ikke nu. Markedet afspejler tydeligt byen, hvor mange butikker, restauranter og bare er lukket. Mange ser endda ud til at være lukket permanent, eller i hvert fald indtil Corona slipper taget i verdenen.

Swendsen is som ligger, både på hovedgaden og ude i centeret ikke så langt herfra, eksistere stadig. Det er nok fordi det er en kæde og derfor lettere at holde i gang. Vi har indtil nu, kun være derinde en enkelt gang. Søren og Anita, valgte en af klassikerne, men jeg skulle selvfølgelig prøven en der så noget spøjs ud.

Jeg fik nærmest en vulkan, som bestod udelukkende af frosset reet mælk drysset med cacao og en klat flødeskum på toppen, som sidegevinst var der dog også en lækker fudge chokoladeis med browniestykker og chokoladesovs. Meget speciel og den rene frysetørrede mælk, smagte ikke af meget, men med det hele sammen en god is, dog ikke én jeg vil vælge igen.

I alt vores afslapning har der også været tid til alt Anita og jeg kunne få en omgang pedicure og en fransk lakering. Lækker med finde føder og negle, nu hvor det eneste fodtøj er sandaler.

Anita fortalte at den lille kaffebar uden for centeret hvor vi fik ordnet fødder, serverede en lækker kop kaffe, så efter fødderne var ordnet, måtte jeg selv lige smage, og hun havde ret. Lækker lækker kop kaffe til sølle 10 kroner.

Som det kan ses, så hygger vi os meget både sammen og hver for sig. Det er dejligt at kunne tage på ferie sådan, uden at vi absolut er sammen og skal snakke hele tiden.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  6. januar 2022 at 06:18

  Dejligt med Happy Hour og det er muligt ved alkoholfrie drikke. At dagene så suppleres med is, god kaffe, pedicure, markeder, hyggestunder sammen og hver for sig, giver stor nydelse på en ferie der buldre der ud ad. ❤️❤️❤️

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 12:20

   Ja, det synes vi også og med de der lækre alkoholfri drinks, er vi meget glade 😀

   Reply

Skriv en kommentar