Menu
Hua Hin 2021-2022

Der sker ikke det store

Nu alle formaliteterne er overstået, er vi i den grad gået i afslapningsmode. Der sker vitterlig ikke meget her hos os, eller i Hua Hin. På de 2 billeder her nedenfor ses det tydligt, for dem af jer der har set billeder fra byen før, eller som selv har været her, at der er meget stille. Normalt kan man ikke se asfalten på gaden på dette tidspunk om aftenen og man kan slet ikke, som jeg, stå sådan og tage billeder ude midt op vejen på nogen tider af dagen, ej heler om aften – billederne er taget lidt over 18:00.

Vi finder også stadig nye steder at spise og vi er endnu ikke blevet skuffede. Selvfølgelig er der steder hvor maden er bedre end andre. Men aldrig dårlig.

Det er ikke fordi der er kedeligt her i Hua Hin, men bare helt og aldeles anderledes end hvad vi er vandt til. Det er som om, at der er lagt en dæmper på alt og at det også påvirker os. På en måde er det lidt som så tempoet lige går et tak længere ned end hvad måske godt er.

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  6. januar 2022 at 06:31

  Langsomhed er godt både for sjælen, miljøet mm. Tror jeg ved hvad du tænker i din sidste sætning, økonomi, du skriver tidligere mange steder ser ud til at være lukket og sluttet “for evigt”.
  Udviklingen er jo forskelligt fra land til land. I Kina, lukkes en by med 17 mill. indbygger helt ned, pga. 1 smittet. I DK går alle i skole med 23.000 smittede, ellers har vi jo samme restriktioner som du kender fra 26 dec.
  Hvad er det rigtige, undlader at svare, for jeg kan ikke spå om fremtiden på alle parametre. Mine tanker lader jeg være til en snak face to face.

  Ønsker her en dejlig dag.

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 12:30

   Ja, landene håndtere det forskelligt og her er det de helt små det går allermest ud over. En pensionist får f.eks kun 600 THB pr måned (125 kr) og det kan de kun leve for, hvis de bor sammen med familien, som så har et arbejde.
   Selvom der er meget der er lukket, så har vi alligevel formået ikke at få for meget “ø-kuller”, så det er godt 😀

   Reply
 • Celena
  9. januar 2022 at 03:03

  What a surprise to see that you are blogging and travelling again! Good for you, my friend!! Happy New Year! I look forward to reading about your adventures xox

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 12:31

   Yes, I’m trying to get back to my normal blogging mind again, at this Holliday have help a bit – crossing fingers that it comtinues when we are back 😀

   Reply

Skriv en kommentar