Menu
Livet

Dage med vejrlig forkælelse

Kart vejr, frost og sol over land og en så let en vind, at man slet ikke lægger mærke til den. Uha hvor jeg elsker sådanne dage og det ser ud til at vejret fortsætter på pris samme måde de næste mange dage. Du hører ikke mig klage, for heller sådanne dage, end den våde februar som vi havde i år.

Ugen har ikke budt på det store. Arbejde, rengøring og vasketøj – ja de almindelige hverdagsagtige forpligtelser, men sådan er hverdage jo. Jeg har døjet med lidt eftervirkninger efter coronaen i for af snot og en let host, men det ser endelig ud til at gå i den helt rigtige retning og jeg satser på at jeg nu mere eller mindre er igennem og ikke længere behøver lommeletter. Dejligt!

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  6. marts 2022 at 12:44

  Det smukke vejr kan ikke andet end give fornyet energi, glæde og troen på der er lys derude for enden et eller andet sted. Her er troen intakt.
  I dag lukker kviktestcentrene, og du ligger lommeletterne til side, krydser fingre for det kun er lommeletterne der måske skal findes frem igen. i 2022, måske først i 2023.

  Reply
 • Celena
  8. marts 2022 at 03:37

  How lovely to have nature waking up again after the winter! Enjoy the warmth! xox

  Reply

Skriv en kommentar