Menu
Familieliv

Sikke vi hyggede os

Vi nyder de weekender hvor vi og den lille familie på Sjælland har tid til at ses og i går lørdag havde alle tid til at ses. Vi satte derfor vækkeuret tidligt, sådan at vi kunne være fremme kl. 9. Da den første kop morgenkaffe var drukket, lavede vi én mere til turen og pakkede det sidste sammen og satte næsen mod Nordsjælland. Vi ville nemlig tilbringe mest mulig tid sammen med både de voksne og de dejlige børn.

Vi kørte hjemad da børnene skulle puttes for natte og turen hjem var, som det kan ses, ualmindelig smuk.

3 kommentar

 • Karin
  26. marts 2022 at 08:54

  Det er så dejligt at være i selskab med guldet, og når der så byder sig en hel lørdag, er det med at gribe den. Det små guldklumpers udvikling går så stærkt, De første tænder, ord, skridt, cykeltur, svømmetag mm., og pludselig er det dem selv der tager toget til Odense. 😍❤️

  Reply
 • Venterpaavinblog
  1. maj 2022 at 18:41

  Søde søde billeder♥️.

  Reply
  • Catarina
   12. maj 2022 at 19:07

   Tak 😀

   Reply

Skriv en kommentar