Menu
Familieliv / Livet

Siden sidst

Ja, der sker jo noget hele tiden, men jeg får ikke rigtig skrevet så meget her på bloggen. For selvom jeg sagtens kan skrive en gang om ugen eller mere, så er sådanne helt almindelige indlæg på et par linjer, jo ikke just noget der er vanvittig interessant. Derimod kommer der jævnligt noget op på Instagram, så hvis du ikke allerede følger mig der, så kan du gøre det her.

Foto fra Odense

Jeg er blevet helt glad for at gå rundt i Odenses gader og fotografere, ikke noget jeg tidligere har gjort, dels fordi vi jo ikke boede her og at starte bilen for at køre afsted, var ikke noget jeg ville. Jeg har for det meste fotograferet fugle, og naturen, men nu kastet mig over byen. Men tiden finder jeg vel de vinkler og det lys, som jeg har inde i mit hoved.

Set en and springe

Odense Å flyder jo igennem Odense og der har jeg også være nede og kigge et par gange. Der er mange skønne parker i Odense, nogle små, andre strækker sig langt. Langs åen kan man gå langt i begge retninger, så der kommer jeg helt sikkert til at gå tit.

Er det blevet forår

Det har været det mest fantastiske forår og sikken vi har nydt det, både på altanen, men også i byen.

Fuglene bygger rede

I et af de store træer uden for vores vindruer er husskaden ved at bygge rede og måske der allerede er æg i. Sidste år var samme rede også i brug, så mon ikke det er samme par.

Christians fødselsdag

I år havde Christian fødselsdag på en søndag, så vi aftalte at han skulle komme herhen, sådan at vi kunne fejre den samme. Han kunne dog først komme lørdag, da der var en fest på jobbet han gerne ville deltage i om fredagen. Sådan må det være. Vi havde lidt mere end et døgn sammen og vi vækkede han søndag, med fødselsdagssang, hvilket han ikke har fået live i mange år.

Vi havde aftalt med mine forældre at vi kom over til dem til brunch, hvor han blev godt begavet og vi havde nogle hyggelige timer sammen.

Da søndag var ved at gå over i aftens, kørte jeg Christian til stationen, da det regnede og da han var kommet i toget, begav jeg mig hjemad.

Er det igen blevet efterår og snart påske

Vejret er i den grad skiftet til noget der minder om efterår eller endda vinter, da der har være masser af regn, blæst og et par enkelte snebyger. Men nu har jeg lige hørt, at det lysner i næste uge hvor påsken starter, så det tror jeg på.

I dag fik vi alle et stor og flot påskeæg fra Summerbird. Om indholdet holder indtil Påske, er jeg dog lidt i tvivl om, for nøj hvor er der mange lækkerier i det skinnende æg

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

1 kommentar

 • Karin Abildhauge
  9. april 2022 at 08:45

  Jeg nyder hvert et billede, både vinkler, lysfald og motiver. Måske du ikke lige fik taget det billede du ventede, måske kunde så noget helt andet. En storby som Odense byder på mange spændende skud.
  April vejret 2022 er noget helt andet end marts, din optimisme for påskevejret tænker jeg ikke holder helt stik, men krydser.
  God påske til dig.

  Reply

Skriv en kommentar