Menu
Livet

Skærmbrille

I dag har været en fantastisk dag! Jeg har endelig fået min skærmbrille, og jeg kunne hente dem hos Hamm & Steenfeldt, min lokale optiker. Jeg har faktisk gået i klasse med Lars Hamm, den ene ejer, så det er altid hyggeligt at få en kort sludder med ham, selvom det jo ikke er så tit, jeg kommer forbi.

Sikke en forskel de allerede har gjort! Det er utroligt at opleve, hvor meget klarere alting ser ud på skærmen, og jeg kan allerede nu mærke, hvordan mine øjne slapper mere af.

Men den største fordel er uden tvivl, at jeg allerede i dag er fri for de nakkesmerter, der har plaget mig i længere tid. Det er virkelig en lettelse at kunne arbejde uden ubehag og smerter. Hvis du sidder meget foran en skærm, kan jeg virkelig anbefale at få tjekket, om skærmbriller kunne være noget for dig. Det har gjort en verden til forskel for mig!

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  16. juni 2024 at 09:29

  Åh så godt for dig. Er sikker på du vil mærke fremskridt hverdag, og pludselig er det hverdag med glæde.
  Jeg er så en af de uheldige der ikke fandt glæden, prøvede for 10 år siden. Det generede mit syn når jeg skulle se udenfor skærmen, skulle hele tiden skifte brille, og ja, der skal desværre ikke meget til at påvirke mig, min stress, bægeret er så tæt på fyldt hver dag.
  Ønsker dig og dine en dejlig søndag med fodbold som afslutning.

  Reply
  • Catarina
   22. juni 2024 at 06:46

   Jeg har fået noge de kalder “receptionist glas” det betyder at jeg kan rejse mig op og gå rundt uden at skulle skifte briller. Jeg kan se lidt længere dog ikke mere end 10-15 meters, men det er nok og de er vildt gode 😀

   Reply

Skriv en kommentar