Dejlig have/hyggedag

28. april 2007

Hold da op hvor har vi nået meget i dag. Forhave har fået den tiltrængte overhaling, så den igen ser nogenlunde præsentabel ud igen, selvom det ikke er helt så let, sådan som stenen ligger, men det bliver der rettet op på til efteråret.

haven11.jpg

De gule mælkebøtter i græsplænen fik ikke lov til at stå længere, ej heller bellis, det sørgede Søren og plæneklipperen for, men de kommer helt sikkert igen, det er jeg ikke i tvivl om.

haven2.jpg

Vasketøjet kom ud og ind igen og bunken med strygetøj forsvandt helt. Det hele hænger nu inde i klædeskabet, lige klar til at tage på igen.

vaske_strygetoej.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Pia 28. april 2007 at 19:23

  Solen må ha været ovre hos dig idag, her nåede vi nemlig ikke hvad som var tiltænkt og heldigvis havde ejg sprunget vasketøjet over, for her kom støvregnen da for at blive i riiigtig lang tid, suk;) Men imorgen satser jeg på turen blir min:)

 • Reply Catarina 28. april 2007 at 20:03

  Jeg krydser finger for at du får sol i morgen, for her har det været dejligt vejr hele dagen, så jeg behøver ikke så meget i morgen 😉

 • Reply Pia 29. april 2007 at 08:47

  Tak:)
  Hvis du har så høj en trappe op til din stueetage så betyder det jo at du har en meget høj kælder, det kan da slet ikke være så ringe. Vi har også fuld kælder men den er faktisk ikke helt så høj som jeg kunne ønske. Og hvor ser det bare hyggeligt ud at du kan have blomster stående hele vejen op:)

 • Reply Catarina 29. april 2007 at 08:52

  Ja kælderen er lige så høj som højden inde i huset. Vi har dog ikke fuld kælder kun under ca. det halve af husets længde, da huset ligger på en skrånende grund.

 • Reply Hege 29. april 2007 at 22:37

  For en utrolig lekker trapp! Det ser veldig dekorativt ut med pottene langs kanten. Og så ryddig. Her hos oss er det fortsatt kaos i hagen, – men det kommer, det kommer.

 • Reply Catarina 30. april 2007 at 06:08

  Der ser også kun rydeligt ud, fordi jeg i lørdags lige var over den 😉

  Der er både + og – ved sådan en trappe. Den er dejlig fordi den, man på toppen har en dejlig udsigt 😉 Om vinteren når det er sne, er der mange trin der skal rydes for sne, og når vi kommer hjem med noget stort og tungt, er der mange trin 😉

 • Leave a Reply