”Mystisk” lille blomst

1. maj 2007

Jeg har fundet denne meget lille lilla blomst, midt ude i bunddækket. Jeg har nu i et par dage, forsøgt at finde den i havebogen, men uden held. Den står helt alene og er så lille at jeg næsten overså den, da jeg luede i det bed.

lille_blomst.jpg

Den er meget yndig og fin, det gjorde ikke noget hvis der var flere af den.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Deborah 1. maj 2007 at 18:03

    Bedårende er den ihvertfald, desværre ved jeg ikke, hvad det er for en, men der skal nok være en, der ved det.

  • Reply Catarina 1. maj 2007 at 19:22

    Det ville være dejligt 😉

  • Skriv gerne en kommentar