”Mystisk” lille blomst

1. maj 2007

Jeg har fundet denne meget lille lilla blomst, midt ude i bunddækket. Jeg har nu i et par dage, forsøgt at finde den i havebogen, men uden held. Den står helt alene og er så lille at jeg næsten overså den, da jeg luede i det bed.

lille_blomst.jpg

Den er meget yndig og fin, det gjorde ikke noget hvis der var flere af den.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Deborah 1. maj 2007 at 18:03

    Bedårende er den ihvertfald, desværre ved jeg ikke, hvad det er for en, men der skal nok være en, der ved det.

  • Reply Catarina 1. maj 2007 at 19:22

    Det ville være dejligt 😉

  • Skriv gerne en kommentar