Menu
Motion

En god start

Jeg har faktisk sovet længe i dag. Jeg vågnede først lidt i otte, dejligt! Lå lidt og nød, at jeg kunne brede mig i sengen, for Søren var stået op. Hvad tid han er stået op, det er jeg ikke klar over. Da jeg havde ligget lidt der alene, blev det alligevel for meget, jeg er ikke god til at ligge i sengen, bare sådan, det bliver lidt kedeligt og når jeg først er vågen, så kan jeg ikke sådan lige falde i søvn igen.

Så ende blev, at jeg stod op og hoppede i løbetøjet og begav mig ud i den dejlige morgenluft. Det er det skønneste vejr, dejlig tørt og vindstille, dog er det lidt gråt, men pyt med det, så længe det ikke regner, så er jeg tilfreds.

Det blev til en lille 7,5 km i dag, det er dejligt at starte dagen sådan, for nu efter et dejligt bad sidder jeg med en god kop kaffe og er bare så klar til hvad dagen byder.

Godmorgen til jer 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

5 Kommentar