Menu
Motion

En god start

Jeg har faktisk sovet længe i dag. Jeg vågnede først lidt i otte, dejligt! Lå lidt og nød, at jeg kunne brede mig i sengen, for Søren var stået op. Hvad tid han er stået op, det er jeg ikke klar over. Da jeg havde ligget lidt der alene, blev det alligevel for meget, jeg er ikke god til at ligge i sengen, bare sådan, det bliver lidt kedeligt og når jeg først er vågen, så kan jeg ikke sådan lige falde i søvn igen.

Så ende blev, at jeg stod op og hoppede i løbetøjet og begav mig ud i den dejlige morgenluft. Det er det skønneste vejr, dejlig tørt og vindstille, dog er det lidt gråt, men pyt med det, så længe det ikke regner, så er jeg tilfreds.

Det blev til en lille 7,5 km i dag, det er dejligt at starte dagen sådan, for nu efter et dejligt bad sidder jeg med en god kop kaffe og er bare så klar til hvad dagen byder.

Godmorgen til jer 😉

0

5 kommentar

 • Helle K.
  15. december 2007 at 11:11

  Godmorgen du flittige kvinde, gid du må få en god dag.

  Reply
 • Soltoften
  15. december 2007 at 14:11

  “En lille 7,5 km”….ha….efter den første km, ville jeg have blodsmag i munden, efter den anden ville jeg skulle kravle rundt på vejen og samle mine lunger op, og efter den tredie km ville jeg være død….så sejt gået og respekt! 😀

  Nej spøg til side. Kan godt følge dig. Var selv ude at gå en lang tur her til morgen (passer min venindes hund, så det var lidt et must at komme ud). Det var et dejligt vejr. Og nu efter at have travet et par timer rundt og fået klaret de sidste julegave-indkøb, er jeg klar til at nyde både weekenden og resten af julemåneden.

  Rigtig dejlig weekend til dig og dine…. 🙂

  Reply
 • judith
  15. december 2007 at 17:24

  Du har så ret i at dagen i dag har været dejlig, pragtfuldt vejr, sol og helt vindstille.
  Løbeturen har jeg hoppet over, jeg e ikke skabt til at løbe:-)

  God weekend til dig.

  Reply
 • Catarina
  15. december 2007 at 17:30

  Dagen har været lige så dejlig som den startede. Ikke engang vejret har der været noget at udsætte på.

  Kan I alle have en dejlig weekend 😉

  Reply
 • Soltoften
  15. december 2007 at 19:17

  @judith

  Hvor det glæder mig, at du siger, du ikke er skabt til at løbe. Jeg troede, jeg var den eneste i dette land, der ikke var skabt til den form for motion – så skønt, at vi nu er to i klubben 😀

  Reply

Skriv en kommentar