Snehvid, ubrugt whiteboard

15. september 2008

Da jeg kom hjem, var det første jeg gjorde, ja altså lige bortset fra at sige hej til Christian og Søren, bogstaveligt talt, at smide tøjet og hoppe i løbe tøjet. For pokker da hvor var det skønt at komme ud i sensommervejret. Her på Fyn har det så godt som hele dagen været et fantastisk solskin og en pæn østenvind. Mit hoved bliver som en snehvid, ubrugt whiteboard, efter sådan en tur. Og jeg føler mig i den grad i live.

Da jeg kom tilbage, satte jeg mig nede på græsset foran og bare nød at mærke mit hjerte pumpe og sveden løbe ned ved tindingen. Duften af det nyslået græs jeg sad i, blandede sig nu min egen svedlugt – ikke særligt dejligt. Nu var det tid at smutte ind under bruseren.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Karolina 15. september 2008 at 19:13

  Jeg synes, det lyder så fantastisk!!! Jeg bliver nok lidt misundelig 🙂

 • Reply Perle 15. september 2008 at 20:40

  Dejligt, var selv ude i går (stadig bare på 4 km ruten som ikke kan løbes helt endnu). Det er nu skønt bagefter.

 • Reply Catarina 15. september 2008 at 20:54

  Karolina
  Det er også fantastisk så renset man bliver. 🙂


  Perle
  Det vare ikke længe inden du løber hele ruten. Den dag kan du ikke få armene ned. 😀

 • Reply Marianne 16. september 2008 at 06:28

  Jeg syntes det er så godt at læse, at du giver tid til dig selv og din krop – og du lyder jo fuldstændig som husbonden…….

 • Reply Catarina 16. september 2008 at 06:33

  Marianne
  Hele familien får jo gavn af at jeg giver mig selv tid. Jeg er meget glader og har mere energi. Det er med til at jeg er Catarina. 🙂

 • Reply Madame 16. september 2008 at 09:58

  Hvor er det dejligt at læse om din glæde ved at løbe! Jeg er ved at komme i gang igen, og du har helt ret – man er så god som ny bagefter 🙂

 • Reply Karin - Abildjyden 16. september 2008 at 11:16

  Jeg lutter også dagligt næsten, ja mit løb kaldes lunten når mine dejlige børn tager deres løbesko på sammen med mig 😉 Jeg siger ofte jeg føler mig som nyfødt, men du har jo fundet det helt rigtige udtryk.

 • Reply Catarina 16. september 2008 at 12:19

  Madame
  Det giver mig så meget overskud. 🙂

  Dejligt du er kommet igang igen.


  Karin
  Du kommer af sted – det er superflot. Jeg ved nu ikke om det lige er det rigtige udtryk, men det er sådan jeg føler det. Tavlen er vasket ren. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar