Menu
Familieliv

Jeg trodsede snevejret

Pyha der fik jeg godt nok lige travlt. I går var jeg ude og købe det sidste ind til julen og jeg var helt sikker på at jeg havde husket at tjekke om vi både havde det ene og det andet. Også om vi havde den sædvanlige sherry som skal i ris a la manden og som vi også ynder at drikke til selv samme. Der stod en hel falske i skabet, det havde jeg selv set. Hvornår jeg har set at den var fuld det ved jeg ikke, men da jeg tog fat i den her til morgen, for at få fat i noget som stod bag ved, blev jeg svært forskrækket, for der var kun lige den smule der skal i ris a la manden og ikke dråbe mere.

Nu har jeg været i Odense, i snevejr, men fået besøgt den eneste vinhandel i Odense, der føre denne sherry. Jeg er eller ikke sådan til sherry og sådan, men denne er bare sååå lækker og jeg har været vil med den lige siden manden der producere bad mig prøve den. Jeg var solgt og har siden dengang været en stor fan af netop den sherry. Båden Søren og flere i min familie synes den smager pragtfuld. Smagen kan vel nærmest sammenlignes med rosiner der har ligget i blød i rom eller sådan noget.

Men for pokker hvor det sner og det er noget at en brun sæbe at køre i. Men nu har jeg alt hvad jeg skal bruge, det er jeg et hundrede procent sikker på. Tror jeg. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar