Menu
Skallebølle 2004-2021

Udekøkken

Her hjemme er det Søren der er grillmester og det er han rigtig god til, jeg er til gengæld rigtig god til at lave alt tilbehøret, selvfølgelig med hjælp har grillmesteren, for han er dem lig en af den slags grillmestre, som godt kan forlade grillen. 🙂

Jeg har hele tiden gerne ville have lidt styr på alt grill tilbehøret, ikke at vi har så frygteligt meget, men er par tænger , kul og optænding plus et par fedtbakker, så bliver det alligevel til lidt og det kan godt rode lidt. så var det jeg så det hersens plantebord og fik den idé ar det da kunne udgøre det for den reol jeg egentlig havde forestillet mig.


~Sådan kom den og med 10 skruer – lige til at samle på under 10 min. Dejligt!

Samlet og på plads og egentlig meget bedre en en reol, da toppladen har en stålplade som bund og den er jo lige til at vaske af, hvis der skulle komme snavs og skind på. Så nu er det skisme lige før at Søren har fået sig et udekøkken. 🙂

0

2 kommentar

 • Therese
  28. april 2010 at 12:04

  Det er da super smart 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. april 2010 at 14:07

   @Therese: Jepper. 😀 og så kostede det jo nærmest ingen penge. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar