Menu
Familieliv / Livet

Gider simpelthen ikke jul

..før end på lørdag, hvor vi, traditionen tro, har stor julebage-konfekt dag, men indtil da gider jeg ikke. Heldigvis spiler de heller ikke julemelodier i P2 endnu, så indtil nu har jeg kunne slippe.

Nu er det ikke sådan at jeg ikke kan lide julen, faktisk elsker jeg julen, men jeg kender bare mig selv godt nok til at vide, at jeg når at blive træt af den inden den rigtigt er begyndt, hvis jeg starter juleriet for tidligt.

Alt er indkøbt og gjort klar, så det er ikke sådan, at jeg skal fre ud og sørge for adventskrans ller kalender lys, men det er altså bare ikke samlet endnu, eller fr den sags skyld, taget frem endnu.

Et af årets nye stykker julepynt er dette lille juletræ. Jeg fandt det i en skøn lille butik, hvor de også solgte nisser som “passer” til træet. Jeg mener at kunne huske at jeg købte to nisser i den her stil sidste år, så derfor røg træet med hjem. 🙂

8 kommentar

  • Catarina
    23. november 2010 at 16:08