Menu
Motion / Teknologi

Spinning i Skalbjerg

..en torsdag i december. Vi var ikke fuldtallig, nok pga. sne og glatte veje og måske fordi vi nærmer os juleaften med hastige skridt. Filmen skal ses som et frosøg på at filme en omgang spinning, da jeg i morgen skal prøve at fange lidt af den stemning og sved der er ved 4-i-rap arrangementet. Jeg glæder mig vildt meget til det, for det plejer at være super hyggeligt og ikke mindst vores lille lette frokost, hår det hele er veloverstået.

Enjoy den meget blandet musik…. men du må osse godt la’ vær’. 😀


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    18. december 2010 at 18:32