Menu
Motion / Teknologi

Spinning i Skalbjerg

..en torsdag i december. Vi var ikke fuldtallig, nok pga. sne og glatte veje og måske fordi vi nærmer os juleaften med hastige skridt. Filmen skal ses som et frosøg på at filme en omgang spinning, da jeg i morgen skal prøve at fange lidt af den stemning og sved der er ved 4-i-rap arrangementet. Jeg glæder mig vildt meget til det, for det plejer at være super hyggeligt og ikke mindst vores lille lette frokost, hår det hele er veloverstået.

Enjoy den meget blandet musik…. men du må osse godt la’ vær’. 😀

2 kommentar

 • Helle
  18. december 2010 at 17:01

  Ja – det er liggodt grove, hvad man kan gør frivilligt. 😉
  Synes iøvrigt jeg genkendte flere kendte cykeltrøjer i den forsamling …

  Reply
  • Catarina
   18. december 2010 at 18:32

   @Helle: 😆 ja Jettefik kun bøjet armen om på ryggen, inden hun sagde jeg. 🙂

   Nå du havde spotte berømthederne. 😉

   Reply

Skriv en kommentar