Måtte kapitulere

10. januar 2011

Have sat mig for at spinning i dag, som jeg plejer om mandagen, skulle være en tretimers event, men allerede i første time begyndte en maven at gøre oprør. Jeg ville dog ikke lytte og fortsatte med time to, men så måtte jeg også kapitulere og en af den som stod på venteliste fik chancen.

Nu har jeg fået lidt mad og lidt varm te og min mave er atter normal. Tror bare at jeg ikke har fået drukket nok i dag, det hender engang imellem, at jeg glemmer det. 😉

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Pia 10. januar 2011 at 21:04

  Ved flere timers spinning bør man have noget frugt eller proteindrik med og sørge for at maven ikke er for tom at starte på.
  Vand er ikke nok eller godt nok Cat., ned i maven med noget bedre:o)

  • Reply Catarina 11. januar 2011 at 08:57

   @Pia: Jeg havde skam også frugt med og det plejer jeg at køre på osse når jeg er oppe på 4 timer og vand har altid været nok, nå bare jeg har sørget for at fylde depoterne op inden start. 😀

 • Reply Annette's space 11. januar 2011 at 11:10

  I forvejen er det fuldstændigt surrealistisk i min verden at knokle derudaf som du gør i timevis, så jeg forstår udmærket at din krop ind imellem protesterer 😉

  • Reply Catarina 11. januar 2011 at 12:15

   @Annette’s space: Nu har jeg jo ikke noget fysisk arbejde og så skal maskineriet holdes i gang på anden måde. Men du har ret, pauser skal der til. 🙂

  Skriv gerne en kommentar