Dampende træer

23. januar 2011

Her for lidt siden da solen rigtig få fat, begyndte tagene på husene omkring af at dampe og da jeg kom til at kikke ud af vinduerne i køkkenet, stor de store graner også og dampede. Et ret så spøjst syn må jeg sige. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply marina 23. januar 2011 at 11:44

  ej hvor vildt det har jeg da aldrig lagt mærke til.
  Har lige været på løbetur i skoven og mødte to rådyr, det er altid meget givende på mange måder og færdes i naturen, godt vi har den.
  God søndag, også til resten af familien.
  knus Marina

  • Reply Catarina 23. januar 2011 at 12:00

   @marina: Jeg har kun set det i nogle af de store tyske og østrigske skove, men aldrig fra træerne i vores egen have. 😀

   Sønnike og jeg smutter ind i centret om lidt, vi trænger ti at få rørt musklerne.

   Du og familien må også ha’ en god søndag – er I alle på toppen igen? 🙂

  Skriv en kommentar