Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Endnu tre af samme forfatter

Jeg er inde i en god periode og får læst rigtigt meget. Jeg elsker når jeg er inde i de perioder, det er dog, i de senere år, alt for sjællent det sker. Men endu en forfatter er slugt, men denne gang ikke en trilogi, men enkelstående romaner. Forfatteren er Kate Morton. Den eneste bog jeg endnu mangler at læse er, “Huset ved Riverton” og grunden er ganske simpel, den er nemlig endnu ikke udkommet som eBog, selvom det faktisk er Kate Mortons første bog. Om den nogen sinde udkommer som eBog ved jeg ikke, men jeg håber det da.

Men her er de tre bøger, som er ganske underholdende.

20130512-135109.jpg20130512-135113.jpg20130512-135116.jpg

Den glemte have:
En 4-årig pige står i 1913 alene på kajen i Brisbane i Australien. Da hendes adoptivfar dør i 1975, begynder Nell jagten på sin dramatiske fortid, der leder hende til herregården Blackhurst i Cornwall. Men det er barnebarnet Cassandra, som arver et forsømt lille hus med en skjult indemuret have på Blackhurst, der optrevler de dramatiske begivenheder, der går tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede.

En fjern hvisken:
Edie og hendes mor har aldrig haft et nært forhold. Men da et gammelt brev fra Milderhurst Castle pludselig dukker op, får hun en mistanke om, at forklaringen på moderens følelsesmæssige kulde måske skal findes der og beslutter sig for at trodse moderens ønske og selv besøge slottet. Efterhånden som Edie får optrevlet historien om, hvordan hendes mor som ung pige var evakueret til slottet under krigen, hører hun også en fjern hvisken fra slottets mure om andre gamle hemmeligheder, som har været begravet alt, alt for længe.

En velbevaret hemmelighed:
På en varm sommerdag i begyndelsen af 1960’erne har den 16-årige Laurel gemt sig fra familien og drømmer om fremtiden, der ligger og venter på hende. Men drømmerierne får en brat afslutning, da Laurel oppe fra sit skjul bliver vidne til en alvorlig forbrydelse. 50 år senere er Laurel den berømte skuespillerinde, hun drømte om at blive, men fortidens hændelser har kastet lange skygger ind over hendes voksenliv. Hun vender derfor tilbage til sit barndomshjem for at forstå, hvad det egentlig var, hun som teenager var vidne til.

16 kommentar

 • Rav og krat
  12. maj 2013 at 15:03

  Jeg vil også til at læse lidt mere når alle de store projekterne i haven er lavet. De bøger kunne jeg godt tænke mig at se nærmere på…tusind tak for tippet go’ dag *KNUS*

  Reply
  • Catarina
   12. maj 2013 at 15:05

   De er rigtig hyggelig læsning og efterhånden som læsningen skrider fram overraskes man. Så dem kan du sikker lide. 🙂

   En god søndag til dig osse og god fornøjelse med projekterne i haven. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  12. maj 2013 at 16:41

  Det er så dejlig afslappende / afstressende at læse. Når det så bliver noget der fænger, fortsætter Namibia gerne med samme forfatter.
  Det bliver spændende hvilken du falder over næste gang. 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. maj 2013 at 17:30

   Ja, det er jeg osse spændt på selv. Nu den sidste bog endnu ikke findes som eBog. 🙂

   Men jeg tror jeg kaster mig over Yrsa Sigurðardóttir 🙂

   Reply
 • Nola
  12. maj 2013 at 17:18

  Skønt at du finder tid og ro til det 🙂 Det glæder jeg mig også til at få engang.
  Rigtig god søndag 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. maj 2013 at 17:31

   Uha, det er ikke noget jeg finder tid til, men noget jeg tager mig tid til. For der er faktisk meget andet at lave end læse, men jeg tager mig indimellem tid og så kan jeg læse meget. 🙂

   Reply
 • Susanne
  12. maj 2013 at 19:46

  Ja det er altså skønt at få læst nogle bøger, jeg elsker simpelthen bøger, men kan ikke rigtig finde nogle for tiden. Mon ikke jeg skulle beslaglægge biblioteket når vi kommer hjem igen og så indtage sengen i drivhuset 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. maj 2013 at 19:50

   Det synes jeg lyder som en fantastisk ide Susanne, men jeg håber vejret er bedre så du ikke behøver drivhuset, men kan ligge i der fri. 🙂

   Endnu engang god tur til jer. Det bliver en skøn ferie 🙂

   Reply
 • Trine
  13. maj 2013 at 08:11

  Åhh jeg elsker at læse bøger.. Trøster mig med at tiden kommer igen på et tidspunkt 🙂

  Håber du havde en dejlig søndag i e-bøgernes selskab 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. maj 2013 at 08:51

   Det er nemlig dejligt at læse, når man finder nogle bøger som bare fænger. 🙂 Hele bededagsferien er blevet nydt med eBøger og familien.

   God mandag til dig.

   Reply
 • gittesp
  13. maj 2013 at 11:34

  Jeg har læst de to første… og er meget begejstret 🙂
  Jeg må indrømme at jeg endnu ikke har kastet mig over e-bøger… jeg holder voldsomt meget af bøger man kan bladre i og dufte til… men det er nok en vanesag 😉
  Rigtig god mandag 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. maj 2013 at 18:30

   Jeg kan osse godt lige en rigtig bog man kan blader i og dufte. Men jeg esker endnu mere eBøger, da jeg kan have en bunke med uden at de fylder og jeg kan have dem både på telefonen og iPaden og læse begge steder og de husker hvor jeg er nået til. 🙂

   God aften til dig og så må du igang med den sidste, som lige er udkommet. 🙂

   Reply
 • jonna
  13. maj 2013 at 11:43

  Kender dem ikke så går ind og låner dem, her blæser og regner det så lige læse vejr.
  Er også blevet forkølet så trænger til at slappe af med the og bøger.

  Reply
  • Catarina
   13. maj 2013 at 18:31

   Du kan glæde dig til et nogle rigtig hyggelige timer Jonna, de er virkelige gode. 🙂 Og ja, vejret er kn til læsning for tiden. 🙂

   Rigtig god bedring, håber ikke det er en sue der trækker ud. 🙂

   Reply
 • Pernille
  15. maj 2013 at 19:57

  De lyder rigtig gode, og som sådan nogle der er vildt hurtigt læst 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2013 at 20:25

   De er virkelig hyggelige og man overraskes over nogle af de drejningers der sker. Uforudsigelig er vist det rette ord. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar