Ikke mere mad nu

Jeg er glad for julens gilder er over nu, for lige så meget som jeg elsker julen og alt hvad den bringer med sig af mad, drikke og hygge, så bryder jeg mig faktisk ikke om at proppe mig selv med mad inden for en så kort tidsramme, som julen er. Mad spiller en stor rolle i den danske kultur og forståelse af julehygge og det elsker jeg. Jeg vil ikke fortælle dig hvad jeg har indtaget den sidste uges tid, men det er alt for meget og jeg en ting er sikker, jeg kan gå den næste måned i møde uden at spise 😆

Tunsalat

TunsalatDSC_0533

Eller næsten for selvfølgelig skal jeg spise, bare ikke i den mængder. I aften står den på noget så simpelt som salat. Tun på salat med andet grønt. og lidt groft brød til.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
14 thoughts on “Ikke mere mad nu”

 • Jeg glæder mig også til at de sidste rester er tømt og jeg kan komme tilbage til de gode kost-takter fra efteråret… men skålene skal tømmes først for jeg vil altså ikke smide mad ud 🙂

  • Vi har også spist os igennem køleskabet de sidste dage, for som du, så smider vi heller ikke mad ud. I går aftes spiste Søren den sidste julemad og i dag handlede vi grønt ind. 🙂
   Jeg glæder mig til en mave som bliver meget mere medgørlig og ikke mindst følelsen at ikke at være stoppet. 😉

 • Her er der også blevet spist for meget inden for den sidste uge, vægten steget støt det sidste år, og dovenskaben har taget magten alt for meget ;O) tror da lige jeg må ta’ en alvorlig snak med mig selv en af dagene.

  Godt nytår til dig og dine kærer

  Mona

  • Jeg har et halvmarathon jeg skal deltage i her i det nye år, så jeg er i træning og det er faktisk ret godt her hvor julen har sat sine spor på indtagelsen af føden, nu er det dømt normal-tilstande igen og det er dejligt. 🙂

   Du ønskes også et godt og lykkebingende nyt år Mona og tak for alle dine kommentarer i 2013. 🙂

 • Det er vidunderligt med hygge om et veldækket bord, med lækkert tilberedt mad. Men så komprimeret som julen… uha uha, vi er mange der har det som dig.
  Jeg er ved at sammensætte nogle dejlige nemme retter, der passer til mig og mit temperament i januar. Både til pengepungen, sidebenene og helbredet 😉 – Nogle bliver direkte kopieret fra andre, og nogle er bare fordi jeg har rester, så madspild bliver så begrænset som muligt..
  Din tallerken vil nok være at finde i flere afskygninger på min januar madplan 🙂
  Godnat og ønsker dig/jer en god mandag. Jeg er på job 😉

  • Det er det nemlig Karin, men det er også dejligt når det igen bliver hverdag og fødeindtagelsen bliver normliseret. 🙂
   Vi nød virkelig den salat og vi skal også have den slags retter på menuen igennem hele året. Det trænger vi til.
   Og ja, den kan jo varieres i det uendelige og gerne med rester fra dagen før.
   Du må have en god arbejdsdag og heldigvis har du snart et par fridage igen. 🙂

 • Åh, ja – det kender jeg godt…. forleden ryddede jeg ud i mit køleskab, kørte ud for at handle og ind kom salat, grøntsager, kylling og andre “normale” fødevarer.
  Jeg er tilbage på min 5:2 kost. Det er så fint 🙂

  • Det er så skønt at været tilbage til normale kostvaner. Jeg har det simpelthen bare bedre i kroppen. 🙂
   Ja, 5:2 er slet ikke så tosset og er helt sikkert god for kroppen. 🙂

  • Jeg nyder alt den lækre mad, men det er bare alt for meget på alt for kort tid. Jeg er glad for at vi nu er tilbage til normaltilstande og det kan jeg mærke at min krop også er. 🙂

 • Vi ramte så muren for indtagen af julemad allerede 2. juledag og meget passende havde vi ikke rester eller noget som helst i køleskabet så jeg fandt et kyllingebrystfilet fra fryseren og en masse grønt i Netto også var der kylling med masser af grønt til aftensmad…

  Lige noget vi alle kunne bruge 🙂

  • Vi havde heller ikke så meget tilbage i køleskabet, da vi har haft mange gæster, men det er dejligt at komme helt i bund og få masser af grønt ind i stedet. 🙂

   Kylling og grønt er altid godt og jeg elsker den kombi i alle de variationer der findes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.