Menu
Livet

Så kan det vist komme på glas

D71_3390

Så er Granola vist afkølet tilstrækkelig meget til at den kan komme på glas. Halvdelen skal jeg selv beholde, men den anden halvdel skal jeg have med til Aalborg i morgen, hvor jeg skal besøge Christian. Jeg snakkede med ham i sidste uge og der fortalte han, at de han havde fået med hjem for en månedstid side allerede var væk, så er det da godt at mor kan lave noget mere og levere det til døren.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Celena
  26. september 2014 at 00:35

  Do you deliver to Canada as well? 😉

  Reply
  • Catarina
   26. september 2014 at 07:35

   Hi hi maby next time 😉

   Reply
 • Layoni
  26. september 2014 at 04:21

  Sidder og savler bare ved synet, så når det er fyraften, så skal der handles ind til Granola 🙂 god weekend Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. september 2014 at 07:35

   Hi hi, så må du have god fornøjelse med bagningen Layoni. 🙂 Og husk, du kan også bare starte med at lave en halv portion, det kunne jo være du ikke er så vild med det. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. september 2014 at 08:29

  Velbekomme og god tur nord på.

  Dejligt mor laver lidt til den søde tand til de unge der har en stram økonomi. Holder selv meget af at forkæle der hvor det er muligt.

  Har ikke været i gang med at lege endnu, altså reduktion af / alternative sukker arter. Når jeg (hvis Interwalk virker) er fri af diabetes vil jeg fortsætte livsstilen, minimalt fedt og raffineret sukker. Overveje hvor jeg kan reducere, udskifte til naturlige sødestoffer (sukrin/stevia). Og vælge mine fedtstoffer med omhu.

  Reply
  • Catarina
   26. september 2014 at 08:41

   Tak skal du have Karin. 🙂
   Jeg er også sikker på at Granolaen nok skal blive vel modtaget i Aalborg. 🙂

   Jeg er faktisk ret sikker på at du sagtens kan lave den uden sukker, men så smide noget mere æblemos (uden sukker) i, da den så vil “binde” det hele sammen, som noget af det smeltede sukker gør og evt. bruge sukrin i stedet, for at søde den lidt. 😀

   Jeg tror det er godt for alle at spare på fedtet og sukkeret. Jeg prøver også at tænke mig om i det daglige 🙂

   Reply

Skriv en kommentar