Menu
DIY

Strikketøjet måtte vige pladsen

Jeg strikker jo stadig hjemmesko, for bestillingslisten er ikke blevet meget mindre. Eller jo det er den, for jeg har kun 2 par tilbage af den bestillingslisten som startede med at være på 6 par, så lidt er der røget af pindenene. Men i går aftens havde jeg ikke lyst til at strikke med tegne og derfor snuppede jeg iPaden og åbnede for appen “Paper by 53” og satte mig til at tegne lidt. Til sidste endte jeg op med noget der lignede en sko i formen og derfra fortsatte jeg.

IMG_2428

Da jeg kun manglede snørrebåndene, lagede jeg et billede op på IG og spurgte hvad farve de skulle være og den første der skrev var Maren fra USA, som skrev at de skulle være mørkegrønne, så det blev de.

Arbejdsgang:

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  13. december 2014 at 11:02

  Hvis den sko var i handlen, så ville jeg være en potentiel kunde 🙂

  Jeg er en af dem der har meget svær ved at købe sko, og efterfølgende blive vildt glad for dem. Der er meget der skal gå op i en højere enhed. Det bedste fodtøj jeg har er Teva Terra-FI 2 – ikke særlig kvindelig, mere sporty. Min påklædning er derfor altid valgt med udgangspunkt i mine sko og ikke omvendt som de fleste gør 🙂

  Uha, jeg er bagefter på IG….. Må lige få lidt tid fra. Har været meget træt når jeg lander hjemme, noget med de alt for korte dage (lyset) 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. december 2014 at 14:23

   Hi hi, måske jeg skulle få den sat i produktion. 😆
   Man skal altid gå efter noget fodtøj, som ens fødder kan leve i en lang dag og hvis det er fest fodtøj, så bare et par timer eller sådan. Jeg er nok med årene blevet bedre til at tænke på hvad mine fødder kan lide end hvad der er er top-smart. 🙂
   Jeg er meget lidt på IG, men jeg har jo bloggen og der vil jeg heller skrive og smide billeder op. Synes det giver mig mere end IG. OG så er det lettere at “gå tilbage” og se havd vi lavede tidligere. 😀

   Reply
 • Celena
  13. december 2014 at 23:16

  Nice shoes! I like the snow effect that comes with it!

  Reply
  • Catarina
   14. december 2014 at 11:33

   The snow, is installed on the entire blog. 😀

   Reply
 • Jytte Due
  15. december 2014 at 00:52

  Smarte sko! Og efter udseendet kunne de nok være behagelige at gå i. Jeg har et helt skab fuld af sko, men går på mine gamle dage herude på landet næsten altid i de samme: et par brede ruskindssko med traktorsåler, som jeg kalder det, fordi de er meget kraftige og ligner traktordæk en miniature. Ikke særlig smarte eller moderigtige, men at gå i dem er som at bevæge sig på luftpuder, og så er de praktiske bl.a. derved, at de kan tåle en tur i vaskemaskinen uden at mistehverken pasform eller modstandsdygtighed mod regn, sne og slud. De er amerikanske drengesko, som jeg har købt for næsten tyve år siden for så godt som ingen penge, og de føres stadig af Landsend for, hvad der svarer til, et par hundred kroner eller mindre, når de er på tilbud sidst på vinteren.
  Glædelig Advent
  Jytte
  http://www.danishknitdesign.com

  Reply
  • Catarina
   15. december 2014 at 14:45

   Den er sikker behagelig, hvis den har en sko der fantes i virkeligheden. Men det er bare en der er udsprunget af min fantasi og jeg tvivler på den findes rigtigt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar