Menu
DIY / Livet

Fri leg

Jeg esker disse her dage. Jeg har oceaner af tid til præcis hvad jeg har lydt til hvornår jeg lyst til det. Har jeg lyst til at snuppe en lur, ja, så gør jeg det. har jeg lyst til at sætte en maskinefuld tøj over, ja så gør jeg også det. Hvilken ugedag det er ved jeg ikke, jeg ved kun at jeg skal på arbejde mandag den 4. januar 20201, og det er alt rigeligt for mig at vide.

I går var en meget stille og rolig dag. Jeg fik strikket en del på endnu en trøje til Asbjørn, og mangler nu kun de to nærmer og få strikket kant til knaphullerne samt sy knapper i. Da jeg ikke gad stikke mere, gik jeg en dejlig lang tur på lidt mere end 6 km. Vel hjemme sprang en kop rugende varm cacao i hænderne på mig. Ummm.

Senere satte jeg mig min iPad og pen og begyndte at lege lidt med appen Procreate, som er den app, jeg bruger til at tagne/male/skitse i. Det kom der lidt sjov ud af og faktisk er de originale billeder, som du ser her under, lavet i så stor størrelse, at de sagtens kan printes på canvas i 50 x 50 cm. Ikke at jeg sådan lige regner med at gøre det, men jeg kunne ligeså godt lave dem i en stor størrelse, nu jeg alligevel var i gang.

Det er dejligt tidsfordriv sådan at sidde og tegne, for min hjerne kobler helt fra og jeg har intet andet tankeaktivitet, end det jeg sidder og gør.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  1. januar 2021 at 07:33

  Det er så dejligt med tid, masser af tid. Lave noget der kun findes tid til i weekenderne, og måske i skumringen.

  Jeg arbejder hjemmefra, det har jeg gjort siden mandag den 14/12. savner så meget mit hæve/sænkebord, så der er strikket et program sammen med træning/pauser mm. præcis som i foråret.

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2021 at 15:34

   Jeg elsker når jeg rammer det at glemme ugedagene, for så er jeg kommet helt ned i gear 😀

   Reply

Skriv en kommentar