Menu
Familieliv

Minus mange kg og over halvejs

Som jeg tidligere har nævnt , så har vi jo været på kur siden 4. januar, eller rette og sagt, så har vi holdt øje med hvad vi har puttet i munden, men ikke mere end at vi også har spist hjemmebagte fødselsdagsboller og små hyggelige dadel- og snikkerskugler. Men 3 dage om ugen (i den første måned var det 2 dage om ugen) har vi kun “måtte” indtage 500 kcal, og dermed har vi være på den kur der hedder 4:3 populært kaldet 5:2 kuren (fordi det normalt er 2 dage om ugen man kun indtager de 500 kcal), en kur som for os, har været rigtig let at holde og ikke mindst, at få en hverdag til at fungere på. Og jeg må sige der er sket noget for os begge.

Søren har smidt over 5 kg og jeg er nu oppe på at have sluppet 9 kg. Og Vi er begge to enige om, at vi fortsætter indtil vi har smidt alle de ekstra kilo som har sneget sig på igennem de sidse mange år. Når vi har nået vores mål, regner vi med, at vi sikkert skal have 1 dag om ugen, hvor vi “faster” og kun får 500 kcal, på den måde, satser vi på, at kunne holde vægttabet og den nye livsstil med sundere mad og ikke så meget slik og kager i hverdagen, som vi har tilladt os selv, i lidt for rigelige mængder, de sidste par år. Heldigvis er det sunde og mindre sukkerholdige, blevet en naturlig del af vores hverdag og har været det siden årsskiftet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Karin
  20. marts 2016 at 08:38

  Så super sejt gået, hatten af for jeg begge. Det bliver 2 badenymfer der nu tager ud i verden, og viser den danske mode for badetøj frem 🙂
  Det er vel også meget andet der skal skiftet ud i garderoben efter de kilo der er forsvundet, når det så kun er et delmål, bliver det vel kun nødtørftig, lidt lappe her og der, og når sommerferien rammer, så er de sidste kilo smidt eller?
  Ønsker dig/jer en dejlig Palmesøndag.

  Reply
  • Catarina
   20. marts 2016 at 09:11

   Hi hi, det er lige et lille styke før end vi kan kalde os badenymfer, men inden sommerferien, så skulle vi gerne være der hvor vi vil være, hvis ikke før. Det bliver SÅ godt at føle sig noget lettere, og allerede nu, føler jeg mig væsentligt lettere og noget af det tøj, som sad for stramt på mig, kan jeg nu igen passe. Fedt!
   Du ønskes også en god Palmesøndag og ikke mindst det at veret er til gå ture, måske du skal ud med den lille Otto?

   Reply
 • Helle K.
  20. marts 2016 at 08:55

  FLOT 🙂 jeg må også tage mig sammen og komme i gang igen.

  Reply
  • Catarina
   20. marts 2016 at 09:12

   Det er fedt at været nået hertil og det på så relativ kort tid. 😀
   Jeg hepper på dig Helle. 🙂

   Reply
 • Ageeth Mooij
  20. marts 2016 at 09:29

  Good job!

  Reply
  • Catarina
   20. marts 2016 at 10:09

   Thanks 🙂

   Reply
 • celena
  20. marts 2016 at 12:26

  All ready for your bathing suits 😉 Tillykke for the healthy approach!

  Reply
  • Catarina
   20. marts 2016 at 16:00

   Ha ha, no not quite – I still look like a stranded whale, but just not such at big fat bull, bit more like at mommy 😆

   Reply

Skriv en kommentar