Menu
Livet

Når man ikke lander hvor man tror

Ja, nogle gange sker det at jeg på mine gåture, ikke altid helt ved hvor jeg lander hende. For det meste har jeg en nogelunde tilforladelig stedsans, men når jeg nogle gange dejer af andre steder i skovene her i området, så kommer jeg ikke altid ud der hvor jeg regner med. I dag gjorde jeg præcis det. Altså kom ud et helt andet sted.

Pludselig stod jeg med tæerne på en velplejet græspæne og lige i det øjeblik, tænkte jeg, det gør sikker ikke noget, at jeg smutter over den og udenom, selvom jeg ikke helt ved hvor jeg er. Men jeg skulle op forbi et hus og derfor valgte at stikke halen imellem benene og vende om. Jeg besluttede mig for ikke, at følge stien tilbage, men fortsatte langs et lille vandløb. Pludselig og uden varsel, stod der et rådyr foran mig og det øjeblik vi lagde øjnene på hinanden, spurtede den afsted. Jeg drejede hoved i samme retning som den løb og så 5-6 andre rådyrløbe afsted. Det var godt jeg var drejet af der, tænkte jeg for ellers havde jeg måske ikke lige mødt dem. Men jeg nåede næsten ikke at tænke den tanke til ende før end jeg havnede en en ordentlig omgang pløre og en meget sumpet skovbund. Godt jeg havde mine dejlige gummistøvler på.

Jeg fandt heldigvis hurtigt den rigtige vej og snart kunne jeg igen gå af de kendte stier og jeg fortsatte min gåtur, som i dag nåede op på 9,87 km.

6 kommentar

 • Karin
  17. december 2016 at 09:29

  At komme på afveje når man går rundt i så smukke omgivelser kan ske for selv den bedste, så også for dig 😉
  God lørdag/weekend

  Reply
  • Catarina
   18. december 2016 at 19:09

   Jeg nød faktisk den ekstra tur og har kikket lidt på Google maps for at se hvor jeg egentlig var og om der var andre veje jeg kunne tage. Nu vil jeg engang her i juledagene tage en anden tur i den skov 😀
   Nyd resten af søndagen og ha’ en dejlig uge, som er kort går jeg ud fra.

   Reply
 • Jonna
  17. december 2016 at 19:06

  Du fik da så set smukke dyr og dejligt med lang gåtur også i den her tid hvor vi får lidt for meget godt.

  Reply
  • Catarina
   18. december 2016 at 19:09

   Det gjorde jeg nemlig Jonna og jeg vil helt klar prøve en tur mere af de stier og se om jeg evt. kan finde noget mindre sumpet 😀

   Reply
 • Celena
  18. december 2016 at 00:51

  I am so jealous! We are absolutely covered with snow… and ice… and cold… and there is no way that I am going on a long walk 😉 Please enjoy one for me 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   18. december 2016 at 19:11

   I think you and I should switch country every winter, because I just love snow and you hate it. We rely should think it over 😆
   Enjoy the snow for me and have a grate last week, before the holidays 😀

   Reply

Skriv en kommentar