Menu
Motion

Det var hårdt og varmt

Nøjjj, hvor var det både tiltræng, men så sandelig også både hårdt og varmt.

I dag var det første spinningstime efter nedlukning af Danmark. Vi var ikke mange, da der stadig er restriktioner der skal tages hensyn til. Der er normalt plads til 18 deltager i vores lille lokale spinningslokale, men lige pt. er det kun tilladt at 9 deltager, men vi var ikke mere end 5 personer. De resterende cykler var pænt lejdet op nede bagerst i lokalet.

Selvom det var en varm fornøjelse at sidde oppe under de skrå vægge, med alle vinduer åbnet, ja så var det nu altså også enormt fedt at komme igang igen. Jeg er brugt, men på den der lækre… yes-jeg-gjorde-det måden.

Nu står den på aftensmad ude på terrassen og aftenen bliver sikkert brugt udelukkende derude, med stængerne oppe.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  30. august 2020 at 09:43

  Jeg er en smule misundelig på alle jer der må komme i træningscenteret igen. Vi der er i risikogruppen bliver anbefalet ikke at møde ind. Det samme gælder forøvrigt også i svømmehaller og legelande indendørs.
  Jeg savner fællesskabet, smilene, den lille snak etc.

  Dejligt for i der kan og må komme i centrene, min datter er godt i gang, og er begyndt at lave noget ala Cross Fit, da hun at givet sig selv en udfordring her til oktober, det er Red Bull Conquer the Castle på Rosenholm Slot på Djursland, hun glæder sig så meget til denne udfordring. Jeg glæder mig så meget til at høre beretningen fra dagen.

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2020 at 06:26

   Jeg er stoppet igen, da jeg er begyndt at lave noget herhjemme i stedet. Det skal jeg nok fortælle om på et tidspunkt. 😊
   Woo, din datter er noget af en sej tøs. Respekt! At kunne udfordre sig selv og derigennem kunne motivere sig til at nå målet er så flot. Jeg elsker også udfordringer, men er ikke altid så god til at motivere mig til at komme i mål. 😉

   Reply

Skriv en kommentar