Menu
Hua Hin 2021-2022

Nytår

Efter vores udflugt til hospitalet og kaffen på caféen, smuttede vi ned til poolen og for ligesom at fejre at vi havde været så tapre og bestilte en flaske champagne til ret så billige 1300 Bath (260 kroner) og den smagte fantastisk. Vi kunne dog ikke blive liggende særlig længe, da hotellet skulle gøre klar til nytårsarrangementet, der hvor liggestolene var. Vi satte os så i baren og hyggede en stund, inden vi gik hvert til sit, for igen at mødes til aftensmaden.

Vores nytårsaften var lidt anderledes end den vi havde for 2 år siden. Vi havde lidt satset på, at vi kunne deltage i festlighederne som hotellet arrangerede, da selve menuen lød virkelig lækker, men for at deltage skulle vi have en frisk PCR-test og vi havde endnu ikke fået svar, hvilket vi heller ikke helt have regnet med, men håbet på.

Vi valgte derfor, at tage hen til den restaurant vi spiste nytårsmenu på sidst vi var her, men der var alt optaget. Så kiggede vi på den “fine” italienske ved siden på, men der var der desværre også alt optaget. De var begge formodenlig optaget, da man ikke der skulle vise PCR-test til almindelig spisningen kun til et nytårsarrangement. Ja, sådan omgås reglerne.

Vi trissede lidt ned at vejen og kikkede på det almindelige pizzarias menukort og valgte at spise der.

Var startede med en Mai-Tai, lidt carpaccio og bruschetta hvorefter vi delte 2 pizzaer og sluttede af med is og kaffe. Det var ganske udemærket mad, dog ikke den lækre oplevelse som vi havde for 2 år siden.

Efter en kaffe på en lille kaffebar skråt over for pizzeriaet, gik vi tilbage til hotellet og hyggede os ved poolen med den Moët & Chandon som Anita havde taget med, hele vejen fra Københavns lufthavn.

Da champagneflasken var tom, gik vi ned til stranden hvor hotellet havde sat nogle behagelige stole op på stranden. Vi fik plads i den lille sidegruppe og fik bestilt mere champagne i glas. Det havde dog været billigere at købe en flaske, men vi vidste ikke helt hvor meget vi ville havde. Men hvad pokker – vi havde jo hver i sær sparet minimum 2500 BTH om formiddagen 😀

Vi fortsatte med champagne og hygge på stranden indtil klokken blev 24 og vi ønskede hinanden et godt nytår, hvorefter Anita og jeg satte en rispapirlampe op.

Da vi havde set vores lampe forsvinde i natten, sagde vi godnat og tak for i aften og gik hvert til sit.

2 kommentar

 • Karin
  2. januar 2022 at 18:59

  I fik hygget med masser af champagne, og traditionen tro sendte i en lampe afsted, det er så smukt. ❤️

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 12:18

   Ja, det var SÅ hyggeligt og en dejlig aften, selvom menuen ikke kunne slå den for 2 år siden 😀

   Reply

Skriv en kommentar