Menu
Livet / Teknologi

En lille ny mini

Jeg elsker jo min lille lette iPad mini og ikke mindst så elsker jeg, at den er så let at holde i en hånd, når jeg læser bøger fra både arkivet (jeg har MANGE bøger) op når jeg læser via bibliotekernes app. Derudover bruger jeg den rigtig meget til at tegne/male på og derfor var dens størrelse ved at blive et problem. Altså ikke den fysiske størrelse, men den interne harddisk størrelse.

Pladsmangel

Da jeg købte den, var jeg helt og aldeles sikker på, at de 64GB som den rummer, var alt rigeligt, men på det tidspunkt tegnede/malede jeg ikke så meget som jeg gør nu. Her i vinter var det dog ved at blive et problem, for pladsen var stille og roligt ved at slippe op. Jeg tænkte – at jeg bare kunne eksponere de mange tegninger, som jeg altid laver i højeste kvalitet, for det kunne jo tænkes, at jeg kom til at synes om det jeg lavede og ville hænge dem op, som også var tilfældet med disse malerier. Men det er ikke det samme at have dem liggende på en ekstern harddisk, som at kunne se dem inden i galleriet på Procreate, som er den app jeg bruger hedder. Jeg vaklede frem og tilbage, om jeg skulle have en med mere plads eller ej, for den fungerede jo 100% og havde ingen ridser eller andre skavanker, altså ud over at jeg var ved at løbe tør for plads.

Den nye

I april blev jeg så enig med mig selv om, at jeg måtte have en ny for der var jeg nede under 1GB. Den nye iPad er samme type som den gamle, altså en iPad Mini, men den nye er en generation nyere og med 256GB harddisk, samt Apple Pensil 2.

Nøj, hvor er det altså godt med mere plads og ikke mindst, at jeg ved at jeg ikke kommer til at løbe tør for plads til mine tegninger/malerier de næste mange år. Den er lige så let og handy som den gamle og derfor stadig lige så let at sidde- eller ligge og læse med.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  14. maj 2022 at 08:51

  Ai – Tillykke med din nye mini med masser af plads, og alt lige ved hånden.

  Tankerne fik mig lige ned af memorylane. Det første PC blev købt i 1995, det var noget med 4 Ram og Word 6.0 og Excel 5 var lige kommet, fik dem på godt og vel 30 disketter. Og en konvertering af en lille beregning foretaget i excel, der skulle indgå i en rapport i word, tog 5 til 6 timer at overføre 🙂

  De minder tager jeg med mig i hverdagen, når noget går for langsomt. Og hører nu mine børn bruge samme fortælling, da det jo også var deres første PC i privathjem. Der er selvfølgelig også minder fra 70´erne og 80´ernes elektronik 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. maj 2022 at 15:40

   Tusinde tak skal du have Karin.
   JA, det var tider der i starten af 90’erne, men tøj hvor var et også en spændende tid. Og bare tanken om at vores telefoner er kan klarer meget meget mere end de computere fra den gang 😀

   Reply

Skriv en kommentar