Menu
Campingferie 2022

Så er det i dag

Så er det i dag at den 3 sidste etappe af årets Tour de France skal slutte i Cahors. Vi glæder og til at se byen fyldt med mennekser og ikke mindst glæder vi os til at opleve en en Tour de France etappe.

Selve den gamle bydel af Cahors, er fra midnat lukket for alt bilkørsel, og derfor er vi glade for at campingpladsen ikke ligger lang fra centrrum.

Jeg har sat en blå prik ind der hvor campingpladsen ca. ligger, så vi skal bare cykle op til den første bro og derefter finde en plads.

Hvor mange der komme til at stå langs etappens afslutning er uvist, men hele campingpladsen har i flere dage været optaget og det har lydt fra receptionen, “non réservations non pal”, og i dag skal vi faktisk lige rykke ind på pladsen ved siden af hvor vi indtil nu har ligget. Lige nu ligger der en spansk familie, og de skal selv flytte plads i dag -så pt. venter vi på de flytter.

I receptionen fortalte de, at det har været lidt af et puslespil, for at få det hele til at gå op og i dag. I alt er der 5 familier der skal flytte pladser i dag. I aftes kom der også en dansk autocamper og den eneste plads de kunne få for natten, var foran én af hytterne, hvor de lige kunne få mingelere camperen ind, så her er virkelig fyldt, men utroligt nok er det stadig en meget rolig plads.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  23. juli 2022 at 09:55

  Dejligt campingpladsen ligger så centralt, ikke kun i dag, men også de andre dage. Det gør det lettere at cykle, præcis som i også gør hjemme i Odense.
  Jeg har set mange indslag efter etapen, hvor din beskrivelse for hvor i fandt plads, desværre er mine skærme/øjne ikke hvad de har været. Der kom nemlig et klip op, hvor den første tid til Vingegaard blev dementeret, den har jeg set mange gange, desværre kan jeg kun se silhuetter.
  I dag er en ny dag og alt der har med Tour de France er flyttet til en nu by.

  Reply
  • Catarina
   26. juli 2022 at 13:20

   Det er nemlig en rigtig dejlig campingplads og ikke nok med at den ligger centralt, så er der også meget stille, selvom der er mange børn. Og så ikke at forglemme at parcellerne er mega store. 😀

   Reply
 • Celena
  23. juli 2022 at 13:23

  I love your trip. It must be very exciting… even if you have to move/watch others move. Lots of others had the same good idea as you 😉 Have fun xox

  Reply
  • Catarina
   26. juli 2022 at 13:21

   It sure was exciting and vi loved to se the whole thing live 😀

   Reply

Skriv en kommentar