Menu
Familieliv

3. ferieuge – dag 1

Vi vågnede udhvilet efter en dejlig nats søvn og var klart til at gå i gang med de praktiske gøremål. Men først sad vi lige en times tid på altanen med morgenkaffen og småsnakkede.

Derefter stod den på tømning af campingvognen, vasketøjs sortering og så eller fast rutefart mellem min egen vaskemaskine og dem på vaskeriet her i bebyggelsen. Lækkert med så mange maskiner til rådighed, for inden dagen var omme, var alt til til campingvognen vasket og tørret og på plads i en rengjort campingvogn.

Vores eget tøj står til tørre på altanen og er klar til at blive pakket væk inden mange timer.

Der blev holdt pause da der pludselig både tordnede, lynede og regnede, hvilket rensende den noget lumre luft og regnen hjælper forhåbentlig lidt på vores græsplæne som er noget gul.

Nu er Campingvognen klar, kørt ud på den opbevaringsplads og klar til næste gang vi skal på camping.

2 kommentar

 • Karin
  27. juli 2022 at 09:08

  Så dejligt at få alle de praktiske gøremål klaret den første dag hjemme. Det er jo smart at have muligheden for ekstra vaskemaskiner sådan en dag, ellers ville dag 2 også være en del af hjemkomsten.
  Det er pudsig med hvordan vejret er så forskelligt i vort lille land. Her regnede det hele natten og formiddagen, det var for lummert at have regntøjet på. Op af eftermiddagen klarede det op, men her var temp. faldet.

  Reply
  • Catarina
   27. juli 2022 at 13:03

   Ja, det er lækkert at vi har muligheden for at sætte så mange maskiner over på én gnag og ja, vi gik bare ombord og arbejdede os til enden, for ligesom at sætte et punktum for den del af ferien 😀
   Ja, det var pussigt at det først kom her ved 17/18 tiden 😀

   Reply

Skriv en kommentar