Menu
Familieliv

En sommerferie kan nu noget

Det er i dag den allersidste feriedag i min sommerferie 2022. Det er faktisk lidt vemodigt for selvom hverdagen er ok, så er der nu noget over sådan en dejlig lang sommerferie – 3 uger gør noget – og i mit tilfælde, har den gjort godt. Jeg er kommet godt ned i gear, sovet bedre end jeg har gjort længe og jeg har virkelig nydt at have overskud og tid til at skrive alle de små blogindlæg, som jeg har strøet ud over de sidste 3 uger.

Det sidst blogindlæg i dette års sommerferie kommer her.

3. ferieuge – sidste dag

Dagen startede som alle de andre feriedage i denne sommerferie, nemlig med at jeg snuede lidt længe i sengen, derefter kaffe på altanen med manden. Efter altanhyggen, gik Søren i gang med at ordne bilerne og jeg satte igang med rengøringen af lejligheden. Normalt er det lørdag formiddag eller – hvis vi skal noget lørdag – søndag formiddag, der er min rengøringsdag. Da det er sidste feriedag og vi har en fødselsdag i det sønderjyske i morgen, var det passende at klø på med rengøringen i dag.

Nu er alt klaret, og sågar en omgang hvidvask er også hængt til tørre på altanen. Ja, selv de lidt sommerferieforsømte planer er blevet afstøvet og fået en skvæt vand. Nu kan planterne klare sig lidt tid igen og det samme kan lejligheden. Lækkert at få det ordnet.

Resten af dagen har stået på altanhygge, mens vi har hørt musikken fra Grøn Koncert. Det er lige før jeg godt kunne have ønsket, at have været der, men jeg har nu fået “festival” nok efter Tinderboks, og er bare glad for at kunne sidde på altanen og lytte, eller nusse rundt indenfor – alt efter hvad jeg lige synes.

I aften står den på lidt “pyt-i-pande” eller bare rester fra i forgårs. Det er heller ikke ringe og måske jeg siger ja tak til det tilbud jeg har fået af Søren, om en Aperol på altanen efter aftensmaden. Jeg kan jo lokkes.

4 kommentar

 • Kirsten
  29. juli 2022 at 22:58

  Det har været super hyggeligt at læse alle dine sommerferieindlæg. Jeg har ikke rigtig fået lagt kommentarer, men har nydt at være med en tur i Frankrig m.v.

  God tur til det sønderjyske i morgen.

  Kh.
  Kirsten

  Reply
  • Catarina
   1. august 2022 at 17:48

   Dejligt du har nyt læsningen Kirsten 😀
   Ha’ en dejlig dag.

   Reply
 • Karin
  30. juli 2022 at 08:24

  Det er altid svært efter 3 dejlige uger helt nede i gear og så vågne til hverdagen igen. Håber virkelig du kan blive i det mode, hvor den gode dybe søvn ligger i rimeligt leje, så hverdagen kan fungere.
  Skønt når de praktiske ting kan komme af vejen og weekenden kan tage fat.
  Håber du og Søren nød en Aperol på altanen med musik i baggrunden.
  God weekend og god tur til det sønderjyske.

  Reply
  • Catarina
   1. august 2022 at 17:49

   Søvnen er aldrig særlig god lige op til afslutningen og det var en heller ikke denne gang – måske den finder et ok leje, det håber jeg i hvertfald 😉
   Ja det var helt dejligt at alt var karet og vi bare kunne nyde hinanden og hygge på altanen 😀

   Reply

Skriv en kommentar