Menu
Campingferie 2022

Planer ændres ved morgenkaffen

Lørdag morgen stod på hygge og afslapning ved campingvognen, det var nu noget køligere end de andre morgener, og vi sad og nød de første solstråler.

Mens den første kaffetår blev afløst af den anden, sad vi og snakkede om, at vi den efterfølgende dag skulle op til Bourges. Men faktisk havde vi begge fået mere end rigeligt med sol og varme og specielt varmen var ved at være en kende for meget. Vi tog en hurtig beslutning! Vi ville hjem – helt hjem til Danmark.

Det tog os ikke længe at få pakket sammen. Søren gik op og betalte i receptionen og da alt var klar og stuvet af vejen, snuppede vi et bad, satte derefter campingvognen på bilen og kørte ud af Cahors med GPS’en sat på Odense.

Trafikken op igennem Frankrig gled faktisk ok, og jeg havde sådan en lille forventning om, at vi ville være ude af Frankrig inden vi skulle ind for natten. Sådan gik det ikke for med små vejarbejder, tankninger og pauser, tager det bare tid at køre så langt, men skidt pyt, vi havde jo ikke noget vi skulle nå.

På mange af de franske restepladser er der enorme kunstværker. Ovenstående opdagede vi da vi om morgenen kørte ud fra restepladsen hvor vi havde overnattet og genkendte den straks. Den har nemlig været med i ‘Mit Frankrig – med Jørgen Leth og Hans Pilgaard’. Vildsvinet er 8,5 m højt, 5 m bredt og 14 m langt, vejer 50 tons og det tog 11 års at lave den, da den er sammensat af tusinde små sammensvejste plader..

Vi landede i Odense sent lørdag aften og tog kun lige det mest nødvendige ud af bilen og campingvognen, inden vi hoppede i seng og mere eller mindre faldt i søvn med det samme.

17 dejlige- og meget varme dage nåede vi at være afsted og nu venter der 7 dages ferie herhjemme. Faktisk er det første gang jeg har så mange dage herhjemme. Jeg holder normalt ikke som sådan ferie herhjemme, men det glæder jeg mig faktisk til at prøve.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  27. juli 2022 at 09:03

  Der var ikke langt fra tanke til handling. Og en direkte tur hjem med færre kompilationer, eller ?
  Når jeg læser andre steder, er der flere der føler den længste kø, udover dem med vejarbejde, er ved den dansk/tyske grænse. Måske er det bare et politisk statement.
  Velkommen til ferie i DK.

  Reply
  • Catarina
   27. juli 2022 at 13:01

   Der var mest kø ved grensen til Danmark, men ellers gikk det egentlig ganske ok og ved de småvejarbejder vi mødte på vejen.
   Det nede ved grænsen er lidt til grin – 2 vejbaner skal lige inden grænsen flytte ind til 1 og det tager bare tid og så ser man et par enkelte biler der er taget ind til gennemgang, men det går bare langsomt – 5-8 km i timen fra 1500 meter inden overgangen.

   Reply

Skriv en kommentar