Den kan stadig bruges

15. januar 2009

Da jeg sidste år deltog i Lillebælt Halvmaraton, fik de første 3000 tilmeldte en løbejakke, som faktisk viste sig at være ret god. Her i efteråret og vinteren har jeg også flittigt brugt den, selvom teksten på ryggen ikke helt passede.

Løbejakke

Nu passer teksten dog igen, for jeg har tilmeldt mig dette års løb, som dog ikke kommer til at foregå over begge broer om sidst. Vejdirektoratet mente at trafikken ikke blev afviklet på bedste vis i 2008. I år læber vi så over den gamle bro to gange, det gør heller ikke spor, for det er en ualmindelig flot løberute. Jeg behøver vel ikke at sige, at jeg glæder mig til dette løb. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

9 kommentarer

 • Reply helle 15. januar 2009 at 12:41

  Jeg kommer og hepper på dig!

 • Reply Helle K. 15. januar 2009 at 16:51

  Hvor er du sej 🙂

 • Reply Søren (kbh) 15. januar 2009 at 17:23

  Det er sundt at løbe siges det, nogle løber for livet 😉
  http://img529.imageshack.us/img529/6379/20gq7.jpg

 • Reply Catarina 15. januar 2009 at 18:29

  Helle
  Det lyder rigtigt godt. 🙂


  Helle K.
  Naa det er ikke så galt. 😉


  Søren
  Aii altså. 😀

  Hvid det havde været mig, havde jeg bare vendt mig om og brølede som kun blondiner kan brøle. 😆

 • Reply Pia 17. januar 2009 at 16:59

  Hvornår er det Cat?

 • Reply Pia 17. januar 2009 at 17:04

  Har lige været inde og kigge, og kan se at tilmeldingen ér lukket. Jeg vil tænke på dig istedet og ønske dig en bragende smuk og dejlig tur:)

 • Reply Catarina 17. januar 2009 at 17:14

  Pia
  Det var faktisk udsolgt på en lille uge, så det gik stærkt. Jeg glæder mig og håber det er en lige så flot rute som sidste år. 🙂

 • Reply Pia 17. januar 2009 at 17:46

  Ka jeg godt forstå, og det lyder faktisk som om det blir en ret smuk rute:)

 • Reply Catarina 17. januar 2009 at 18:32

  Pia
  Skal du med næste år?

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.