Finito

12. april 2009

Kasser og potter

Så kom alle planterne i jorden. De syner ikke af meget lige nu, men jeg er helt sikker på at, allerede til næste år, fylder de en smule mere i mellem alle stenene. Det er ikke det mest venlige sted på grunden at sætte nye planter, men nu er det gjort og jeg glæder mig til de får fat og begynder at blomstre.

De små planter kan lige anes
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Catarina » Blog Archive » Så langt så godt 21. april 2009 at 20:07

    […] en lang og dejlig arbejdsdag, med efterfølgende løb, kom jeg hjem og så at de fleste af alle de nyplantede stenbedsplanter er sprunget ud. Det bed skal nok ende med at blive et endnu smukkere bed, end det allerede […]

  • Skriv gerne en kommentar