Menu
Haveliv

Finito

Kasser og potter

Så kom alle planterne i jorden. De syner ikke af meget lige nu, men jeg er helt sikker på at, allerede til næste år, fylder de en smule mere i mellem alle stenene. Det er ikke det mest venlige sted på grunden at sætte nye planter, men nu er det gjort og jeg glæder mig til de får fat og begynder at blomstre.

De små planter kan lige anes


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

1 kommentar

  • […] en lang og dejlig arbejdsdag, med efterfølgende løb, kom jeg hjem og så at de fleste af alle de nyplantede stenbedsplanter er sprunget ud. Det bed skal nok ende med at blive et endnu smukkere bed, end det allerede […]

    SVAR

Skriv en kommentar