Finito

12. april 2009

Kasser og potter

Så kom alle planterne i jorden. De syner ikke af meget lige nu, men jeg er helt sikker på at, allerede til næste år, fylder de en smule mere i mellem alle stenene. Det er ikke det mest venlige sted på grunden at sætte nye planter, men nu er det gjort og jeg glæder mig til de får fat og begynder at blomstre.

De små planter kan lige anes
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Catarina » Blog Archive » Så langt så godt 21. april 2009 at 20:07

    […] en lang og dejlig arbejdsdag, med efterfølgende løb, kom jeg hjem og så at de fleste af alle de nyplantede stenbedsplanter er sprunget ud. Det bed skal nok ende med at blive et endnu smukkere bed, end det allerede […]

  • Skriv en kommentar