NU skal der altså bere ske noget derude

25. maj 2013

De fleste af mine krukker og potter ude på terrassen er endnu ikke blevet plantet til og det ligner slet ikke mig, men det er som om den lange periode med kunde ikke ligefrem har animeret til at lave det store der ude. g de enkelte weekenddage hvor det har været forrygende vejr, ja, der har jeg bare sat og nydt det på terrassen.

DSC_6077DSC_6075

DSC_6074

DSC_6073DSC_6072

Nu har jeg lige været en runde i haven i regnvejret og fået talt alle potterne op og inden så længer smutter veninden og jeg ud og shopper blomster om muld.

Bedre sent end aldrig, må mit blomster-krukke-motto vist hedde i år. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Susanne 25. maj 2013 at 10:35

  Pyha så er da ikke den eneste der ikke har fået lavet noget endnu, og jeg må vente til næste weekend, for denne her står på køkkengulv projekt. Glæder mig til at se hvad du får købt, gode idéer modtages

  • Reply Catarina 25. maj 2013 at 14:06

   Hi hi, nej det er du bestemt ikke. Jeg er i den graf bagud på planteriet i år, men jeg når det. Og det bliver rigtig godt når de kommer frem og pynter.

   Jeg skal nok vise lidt billeder, når de alle er blevet plantet. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 26. maj 2013 at 08:57

  Du skal ikke være så ked af det, jeg bliver nødt til at vente til næste weekend her på min altan.
  Vejret har jo ikke været med os. Aftaler, træning og arbejdet kommer jo først 😉

  • Reply Catarina 26. maj 2013 at 16:38

   Nu er de fleste af mine krukker plantet til og det ser faktisk ret hyggeligt ud. Og når så de sidste bliver klar, så er jeg glad, men det kommer nok til at vente en små 14 dage, for før har jeg ikke tid til at komme ud og få shoppet igen. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.