Menu
Teknologi

Dörr Planapod PP-220A, et nyt stativ

Tilbage i 2010, købte jeg jo et relativt lille stativ til mit kamera. Det stativ har jeg virkelig været glad for og jeg har brugt det rigtig meget. det havde bl.a. en funktion, hvor jeg kunne skrue det ene ben af og bruge det som en monopod, altså et-bens støtte til til kameraet. den funktion jeg har ikke brugt ret meget

Så et nyt skulle der til og da jeg jo lige har haft fødselsdag, blev nogle af fødselsdagspengene brugt på det. Valget faldt igen på et Dörr stativ som jeg købe hos Foto Erhart, som jeg også købet det andet hos. Jeg bestilte det i søndags og i onsdags, havde posten være forbi og lagt en seddel i postkassen, at det kunne hentes i går.

Dörr Planapod PP-220A

På vej hjem fra arbejde kørte jeg ind og hentede det. Det ikke fylder meget når det er klappet sammen, men det kan foldes ud til en højde på 189 cm. Det har ikke monopod funktionen, men da jeg jo ikke brugte den ret meget, er det fint. Nu kan jeg måske igen få øvet mig lidt ud i det der med stjernefotografering.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  12. september 2014 at 23:07

  Måske er du ude her i nat, ikke lige til stjernefoto, men til nordlys. Har set nogle fantastiske billeder, mangler bare lige din tilgang.

  Glæder mig til at se hvad det udvikler sig til din stjernefotografering. Øvelse gør mester, eller som jeg hellere vil sige, øvelse giver blod på tanden, der er altid noget der kan gøres på en anden måde, ikke at jeg ikke er tilfreds med det jeg har lavet, vil bare gerne lærer mere, mulighederne bliver aldrig udtømt.

  Ønsker dig en dejlig og rolig weekend, formoder du har brug for fordybelse <3

  Reply
  • Catarina
   13. september 2014 at 08:19

   Vi var nede hos nogle venner og spise, men ejg havde kameraet og stativet med i bilen, for det kunne jo være jeg var heldig på vejen hjem. 🙂
   Det er dejligt at jeg nu har fået et, hvor benet ikke falder af, så noder vejret, tiden og ikke mindst konstellation på himlen er til det, så skal jeg helt klar ud og ha’ flere billeder.
   Du har ret, weekenden skal bruges på afslapning og fordybelse.

   Reply

Skriv en kommentar