Morgenhygge med Cleo

14. november 2015

DSCF6747 copy

I går hentede jeg Christian på banegården kl. 18. Da vi kom hjem, var det tid til mad og masser af snak. Ikke så længe efter kom de unge mennesker fra København og dermed også den lille Cleo. Da vi havde sagt hej, tog jeg Cleo og gik en god tur med hende i regnen. Det var de unge mennesker glad for, for så slap de. Aftenen blev brugt på hygge og mere snak. Det er så dejligt at have nogle af vore unge mennesker hjemme. ♥ ♥ ♥

Vi, altså Søren og jeg, står jo tidligt op og det betyder, at lille Cleo også står tidligt op. Så snart hun hørte at vi rørte på os, åbnede de unge mennesker døren ind vi os og lukkede hende ind, så de kunne sove længe. Derfor har vi her til morgen haft fornøjelsen af Cleo. Inden længe vil jeg trække i gummistøvler og den lune frakke og gå en god lang tur med hende.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Layoni 14. november 2015 at 08:38

  Hvor hyggeligt at se den lille uldtot igen 🙂 🙂 så må I alle have en fantastisk hyggelig weekend 🙂

  • Reply Catarina 17. november 2015 at 17:55

   Tak skal du have Layoni, vi havde en vidunderlig weekend 😀

 • Reply Karin Abildhauge 15. november 2015 at 08:10

  Cleo hvor er du bare skøn. Jeg ville også stå på spring, nyde at finde gummistøvler og overtøjet frem.
  Jeg sad lige og regnede på noget du tidligere har skrevet, om jeg husker rigtigt ved jeg ikke, men det var noget med ½ delen af familien var hjemme og lave julekonfekt, tænkte bare på er det ikke 7 der vil komme, når hele flokken er hos jer? – Cleo tæller for nr. 7 <3

  • Reply Catarina 17. november 2015 at 17:56

   Hi hi, ja på den måde har jeg så lige regnet en smule forkert, men skal vi ikke bare sige, at hun er den der bonus eller kransekagefiguren, for hun skal jo bare være med 😀

 • Reply Celena 17. november 2015 at 01:13

  How nice! Your granddaughter comes to visit 😉 xox

  • Reply Catarina 17. november 2015 at 17:57

   We rely enjoyed this weekend. Its always so nice when our youngsters have the time to come home 😉

  Skriv en kommentar