Menu
Familieliv

Aalborg er en hyggelig by

For lidt over en måned siden flyttede Christian ud af studieboligen og ind i en almindelig 2-værelses lejlighed. Jeg lagde bil  og triller til flytningen og her en månedstid senere, ville jeg op og se hvordan han havde fået indrette sig og selvfølgelig også hygge med sønnike.

Så snart arbejdsdagen sluttede, kørte jeg hjem og hente en weekendtaske og et termokrus kaffe, hvorefter jeg satte kursen mod Aalborg. Det var et værre regnvejr og sammen med fredagstrafikken, kørte det hele ikke så stærkt. Men heller komme sikkert frem, end sket ikke. Jeg brugte 2 timer og 45 minutter, men så var jeg også så ualmindelig heldig at få en parkeringsplads lige uden for Christians hoveddør.

Fredag aften foregik inde i byen, hvor jeg fik set Aalborgs julelys og julemarked, inden vi gik på The Burger Shack, hvor Christian fik en classic og jeg en veggie menu. Hjemme i lejligheden sluttede vi med film og guf, inden vi til sidst væltede omkuld.

Lørdag var end dejlig langsom morgen og efter et par kopper kaffe travede vi ind til midtbyen for Salling ROOFTOP skulle besøges. Vejret var ikke så meget bedre end fredag, dog regnede det ikke i lige om krig en timestid, der mellem 10 og 11.

Efter et par julegaveindkøb, spiste vi frokost/brusch på MEAT, hvor vi har været på en gang tidligere. Der var helt fyldt, men vi fik en lille borg helt nede i fjerneste hjørne ved siden af køkkenet. Jeg vil sige, at det faktisk var et af de hyggeligste borde, for vi kunne være mere private dernede end mere end 2/3 af restauranten.

Da vi godt mætte gik hjemad, begynte regnen igen og derfor satte vi det lange ben foran os.

Midt på eftermiddagen, kørte jeg atter mod fyn og landede herhjemme igen omkring 17tiden. Nu går der lige ne 14 dages tid inden jeg igen ser den unge mand og så er det herhjeme, for julen nærmer sig med hastige skridt.
Jeg glæder mig til juleferien og der er kun 9 arbejdsdage tilbage.

9 kommentar

 • Karin
  11. december 2018 at 04:53

  Hvor var det hyggeligt med en weekend tur til det nordjyske,
  Jeg var også på The Roof Top i lørdags, det var dog i Aarhus, en blæsende og regnfuld eftermiddag.
  9 arbejdsdage tilbage i 2019, og sønnen kommer hjem, for at fejre julen hos jer. Det bliver så dejligt.
  Ønsker dig og dine en dejlig december.

  Reply
  • Catarina
   11. december 2018 at 12:01

   Jeg elsker de små ture op nordpå og når der så er plads til at jeg kan overnatte, så gør det det hele meget lettere. For det at kører op og ned samme dag, er lidt trættende – specielt når vejret er dårligt.
   Det bliver godt med ferie. Har du også ferie?
   Nyd din dag.

   Reply
   • Karin
    11. december 2018 at 12:14

    Jeg ved hvad en tur retur til Aarhus kan gære ved en, derfor kan jeg godt forstå du vælger en overnatning.
    Ja, jeg har også juleferie i år, første gang siden 2012, glæder mig så meget. 🎅🎄🎁
    Ønsker dig en dejlig eftermiddag, håber du har ☀️ det er der her.

    Reply
    • Catarina
     11. december 2018 at 12:31

     Uha, så bliver din jul ekstra lækker, med ferien. Elsker den feri rigtig meget. 😀 Ingen sol her på Fyn, men masser af grå skyer 😉 mangler du nogen?

     Reply
     • Karin
      11. december 2018 at 13:05

      Jeg vil nu gerne nyde ☀️. Kan se vi får lidt kig til ☀️ Her hen over ugen, det er iflg. yr. langtidsvarsel.
      Krydser fingre for du får chancen til et kig.
      Skal til netværksmøde i HK, for fleksjobber om et øjeblik.
      Ønsker dig en dejlig dag.

      Reply
      • Catarina
       11. december 2018 at 15:51

       Det ville jeg også gerne, men sådan er det vist ikke. Jeg har også hørt at at det skulle blive klart og med lidt sol, så det ser jeg frem til.
       Ha’ et godt møde i HK 😀

 • Død telefon – Catarina.dk
  12. december 2018 at 19:17

  […] være 100% opladet og det næste kun have 1% tilbage og derefter dø helt. Senest oplevede jeg det i Aalborg hvor jeg lige havde taget et par billeder og lidt film, bum… så døde den og jeg måtte […]

  Reply
 • Celena
  13. december 2018 at 00:57

  That looks so cosy! Glad you had such a nice time with your son!

  Nice to see you back xox

  Reply
  • Catarina
   13. december 2018 at 18:59

   Its always lovely to spend time with the young ones. 😀 I hope that I can contunie the this 😀

   Reply

Skriv en kommentar