Menu
Skallebølle 2004-2021

Pinsesol, blåmejseunger og maling

Pinsesøndag har budt på hjemlig hygge men forskellige småprojekter. Pinsesolen så vi ikke danse, dels fordi vi ikke var oppe da solen stod op og dels også fordi vi ikke kan se horisonten fra vores matrikel. Jeg brugte formiddagen på strik og lidt filmeri af ungerne i vores blåmejsekasse. De har de sidste par dage været yderst aktive og meget meget nysgerrige på verdenen uden for kassen. De er endnu ikke fløjet fra reden, men jeg er ret sikker på det ikke varer længe, for som du kan se i videoen her nedenfor, så er de ved at ligne de voksne ret meget – specielt kan det ses på det sidste klip. Mens jeg sad og strikkede, begyndte Søren på dagens projekt med sav og maling.

Det er blevet skide flot

Vi har købt nogle lettere stole som kan stables om vinteren, men de er en smule lavere end de tunge træstole der passer til bordet. Søren har savet 2 cm af benene på bordet så det nu passer i højden til stolene. Bordet var efterhånden lidt træt i det olierede træ og efter det for nogle weekender siden, blev renset i bund og rengjort, kunne det nu males. Det er nu malet sort. Det er blevet skide flot, når vi selv skal sige det og det skal nu bare tørre i 12 timer, så er det fuldhærdet. I morgen tager vi det i brug. Søndag går på hel og det samme gør solen, selvom det er de lyse nætters tid, så forsvinder lunen i takt med at solen langsomt går ned. Pinsesøndag har været dejlig.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  5. juni 2020 at 06:36

  En dejlig søndag – Pinsedag. Lige efter min smag/ånd.
  Dejligt med hyggestrik i haven/på altanen, skønt borde og stole passer i højden, og bordet nu kan tage nogle sæsoner igen, ude i al slags vejr.

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2020 at 15:26

   Nogle gange er det bare ingenting der gær en søndag til en dig dag. 😊

   Reply

Skriv en kommentar